VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sportlovs tips!

img_2845-1.jpg
Efter veckor med mycket sjukdomar.
Är killarna äntligen pigga och glada! Idag när jag kom tillbaka från min mammatripp berätta jag nyheten vi ska göra på sportlovet tillsammans med dem.
I samarbete med Birka ska vi ta med våra egna små landkrabbor och kryssa deras första sportlovs-dag.
Vi vill göra det lite till ett mysterium för att detta är första gången på Birka, så vi skrev ihop en liten text där vi berättade om vilket  ”äventyret” de skulle få vara med om. Jag har läst på lite och såg att under loven som är i Sverige, inriktar de sig väldigt mycket på barnfamiljer. De är självklart alltid välkomna, men nu mer än någonsin!

Det finns bad, bio, lekrum mm än så länge kan jag bara prata ut ifrån vad jag sett på nätet. Bad i Birkas vinterträdgård, bio för alla barn och lite shower på kvällen.Blandat med en massa god mat kan det inte bli fel.

Jag kommer att skriva om hela vår resa och vi kommer göra en recension här på bloggen. Vi kanske till och med kommer lägga in en del vlogginlägg. Jag känner att detta kanske är ett ypperligt tillfälle att börja med det..

Vi skrev ihop en text till dem och skrev ut det, reaktionen blev lite halv galen.
Wilhelms första reaktion var att skrika i glädjetjut och Henris ögon tindrade när Johan läste brevet och jag tror och hoppas att vi kommer få en fantastiskt roligt dygn tillsammans på Birka.
När vi sedan läste lite om vad de skulle ha med sig och vad de kunde förvänta sig blev han helt galen och hoppade runt här hemma. Jag tycker det är så roligt att fler företag öppna upp ÄNNU MER för oss barnfamiljer när det är dags för lov. Jag har aldrig åkt med Birka tidigare, Johan hade varit på båten på konferens och berättade att båten och rummen var superfina.
Så vi sitter här hemma nu med olika förväntningar över kryssningen.

Under sportlovet kommer även Mojje och Dolly style att vara gästartister på båten.
Jag vågade knappt säga det till Henri, då vi inte har möjlighet att åka när Dollystyle är där.
Men för er som är sugan på att veta mer eller se lite mer info om aktiviteter osv kan gå in
*****HÄR******

Testpatrullen är redo för sportlovs veckor och detta ska bli fantastiskt roligt att få åka på i samarbete med BIRKA


Kommentarer


  1. Anniqa 19 februari, 2017 on 17:19

    Jag sitter på bussen från Birka nu där jag varit ett dygn! Det var verkligen kanon! Särskilt däruppe vid poolområdet. Såå mysigt! Nu hade jag inte barnen med mig men kan absolut tänka mig att barn stormtrivs där. Maten var också superbra! Hoppas ni blir nöjda med er tripp!

  2. barnrumsinspo 19 februari, 2017 on 18:18

    Men å vad kul! Vi har två förväntansfulla killar här hemma. Poolområdet såg jag på bild idag ser toppen ut! Vad kul att höra . Trevlig resa hem ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna