VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma en extra dag!

Killarna var feberfria redan i söndags morse och man märker tydligt att de är pigga idag!
De klättrar på väggarna här hemma så det är lite svårt att jobba, men samtidigt så är det så viktigt med den där extra dagen som de hålls hemma. Jag ska föröka jobba till lunch sen får jag nog avsluta och hitta på lite bus med dem.
De är pigga, har ingen feber, men som sag de här extra dagen är så viktig för att de själva ska få känna lugn.

Man måste få lov att återhämta sig efter en vecka av sjukdomar och då gör en extra dag mycket i kroppen. Efter en vecka av sjukdomar är man väldigt trött stundtals, hade vi släppt iväg dem idag, tror jag de inte hade fixat hela dagen på förskolan, då tempot går i ett där. Och barn är inte riktigt som oss vuxna att de känner av när de är trötta och sätter sig och vilar en stund. Tvärtom då blir de ännu värre i huvudet för dem och de gör av med all sin energi direkt.

Killarna var ute en stund nu på förmiddagen och när de kom in var de totalt slut, de har ju fortfarande problem med sin hosta som de har. Det är ju deras förkylningsastma som gör att de tar längre tid att återhämta sig.
När de kom in valde de tre böcker, de lade sig i vår säng  och fick vila kroppen en stund.

De ligger fortfarande där efter en lång stunds bokläsning tillsammans. Detta gått på förskolan med, men som sagt det är inte samma lugn som hemma så har man möjlighet ta en extra dag hemma, förespråkar jag det! 

Det är ju rätt mysigt med ;).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna