VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Juveler ifrån Jabadabado


Mycket av sådant som vi bygger själva och som killarna inte vill ha längre, burkar gå i andra hand till barnens eller min förskola. Det är för fint för att slänga och jag känner att det kan komma till bättre  användning för fler barn där än om man skulle sälja det till någon. Vårt kök som Johan byggde till Wilhelms rum, rök nu när de skulle ha sovrum ihop. Och på förskolan där jag jobbar var vi i stort behov av nya möbler. Så vid jul kom köket på plats och har varit uppskattat av barnen som jag har hand om <3.
Barn har otrolig fantasi och de behöver inte alltid saker för att leka.

Fantasin sätter inga gränser, men ibland är det roligt med lite nya saker att leka med. Jag pratade med Clara på Jabadabado och hon berättade att  de var sugna på att testa vad sina träleksaker gå för och ville att vi skulle testa dem på förskolan för att se om de håller måttet.

Så innan nyår var jag, Henri och Wilhelm och plockade upp alla goda varor som barnen skulle överraskas med. Jag älskar alla färgrika detaljer, men framför allt att det är i trä, förskolan plast-bantar nu så detta kunde inte komma lägligare!
För att leta upp era favoriter kan ni hitta dem hos många roliga återförsäljare ex

Ellos // Lekmer // Jollyroom // Lekhallen


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna