VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kommer bli magiskt!

Idag vankas det nyheter på gång. Formex öppnar idag och det är dags för trenderna 2017 att träda fram! 

Jag och Johan åkte upp redan igår. Jag är kanske inte mycket till sällskap för honom då jag har rätt mycket möten och pressträffar att gå på. Men vi tog tillfället i akt att bara vara tillsammans vi två. Igår var vi ute och bara myste. Åt god mat och bara var tillsammans, det behövs det med. Så man samlar på sig energi till prinsarna 

Killarna lämnade vi av hos bästa mormor och morfar, att ha en plats för dem där de känner sig tryggare än någon annanstans är så härligt. Pratade med Henri igår och han tyckte vi tjatade ;). Första gången jag ringde lekte de kurragömma och jade absolut inte tid med oss. Andra gången ringde Johan och då kollade han på film. Men det är skönt när de inte har tid för oss. Då vet vi att de är i trygga händer ( det vet vi ändå). Min mamma och pappa är en stor del i deras liv och de vill tillbringa så mycket tid de bara kan med killarna. Barnen ger dem skratt som förlänger livet ❤ Nu ska jag börja göra mig klar för dagen, ha en magisk dag. 


Kommentarer


  1. Cecilia 18 januari, 2017 on 08:20

    Låter jättemysigt att killarna har det så hos mormor o morfar. Vår dotter (som är 4 år nu) har det så hos sin mormor som bor rätt nära oss. Mormors hus är som hennes andra hem och jag är så glad för det ??.

  2. Diana - "La madre" 18 januari, 2017 on 09:11

    Vilken fin header du gjort Hanna! Supersnygg och dina söner alltså, så fina. <3
    Hoppas ni hade det riktigt bra och får en fin resterande vecka.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna