VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Studiebesök på Kids Concept

Sitter och går igenom bilderna sedan helgen,  vi har verkligen haft en helt underbar helg, ibland behöver vi mammorna också komma iväg och bara njuta av att bli lite bortskämda med kärlek ifrån kollegor.  Vi var 9 tjejer som kunde komma, finns några till i kurragänget. Men är svårt att få ihop alla, för mig var det några nya ansikten, alltid lika glad för att träffa nya kollegor. Vilket gott gäng vi blev,  Anna och Theodora kan verkligen det här med att anordna mysiga tillställningar

Vi började med ett besök på kids concept. Herregud, men en mage som kurrar nu på morgonen, önskar jag att man var tillbaka på Kids Concept igen.  En underbar lunch som bjöd på det mesta. Nästan så jag blev lite sugen på att flytta hit och börja jobba på kids.
Jag hade möjlighet att se de mesta i showroomet  på formex , men jag har inte kunnat visa något för er då allt försvann i inbrottet. Så jag sprang och fotade för fulla muggar, kände mig riktigt levande.

Innan lunchen fick vi gå ner i deras lager, wow är en så sjukt inspirerande känsla att se vad de här tre kvinnor byggt upp på så liten tid. Att bara våga sluta jobba på sitt dåvarande jobb och köra all in på egen design och barnmärke. Lägg märke till truckarna och hyllorna, allt i rosa så sjukt roligt. Teresia, som jag klickade super bra med är verkligen en rosa fägring på instagram, hon älskade detta lagret lite extra.

Efter vi hade besökt kontoret och ätit var det dags att kika runt på kollektioen, det finns saker för alla barn. Men nyheterna är ju babblarna, möbler, förvaring och textil. Detta kommer i butik slutet på oktober början på november. Prefekt för Julklapps handlingen. Nedan kommer en bildbomb på fantastiska saker som ni hittar i butik nu. img_6478.jpgimg_6482.jpg

Jag vill tacka för otroligt fin förmiddag, mat, inspo och massavis med härliga skratt som det bjöds på. Dagen fortsatte en stund på stan och sedan var det dags för mingel på den magiska leksaksbutiken- Kurragömma.
Kommer ett inlägg om det senare idag <3
img_5995-1.jpg

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna