VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så var det fritt!

Igår låg jag mestadels i sängen, vet inte vad som hände men på morgonen hade jag tid hos min läkare. Det var dags för att göra ”fri passage” och ett steg närmre syskon om vi har tur. 

Jag hade fått med en voltaren som jag skulle ta två timmar innan, inte för smärtan för det kändes inte fick jag i information om, utan till slemhinnorna så de inte skulle arbeta och ger mig värk efter (om jag förstod det rätt, kan ha blandat ihop det). 

Spolning är det fler som gjort det

Efter det är det ” fri passage” kan det gå fort om man har tur. När jag låg där (som vanligt lite obehagligt att någon annan är och pillar) hörde jag bara ett klick typ och sen gjorde det så jävulusiskt ont att tårarna var nära. En molande känsla precis som värsta mensvärken.  Först tyckte jag bara att jag var tramsig, men sen frågade sköterskan om det gör ont. Och då kunde jag inte vara tyst. Jag är van vid smärta, framför allt vid mensen… Men detta var lite annorlunda.. 

Vill absolut inte skrämma någon, men smärtan kan ha något att göra med, att jag inte ens tänkt tanken att det kunde göra ont och att jag inte var berädd. 

Klicket som kom (har jag ingen aning om vad det var som lät) var ett ljud av befrielse på något vis. Kändes precis som att, nu är det fritt fram och inget kan stoppas oss i vår resa! 

Så fortsättning följer på vår syskonresa. 


Kommentarer


  1. Magdalena 15 juni, 2016 on 09:17

    Aj lät inte så roligt! Men jag håller tummarna på att det fungerar ❤️

  2. barnrumsinspo 16 juni, 2016 on 08:31

    Å tack! <3 Det hoppas vi med, nu är man som ett litet barn på julafton (ska försöka att inte tänka på det allt för mycket) för att se om stickan kan visa plus inom snar framtid.
    Kram

  3. Janina 16 juni, 2016 on 11:37

    Jag gjorde en spolning när vi försökte få vårt första barn, och precis som du klickade det och sen gjorde det så djävulskt ont! Hade ont hela dagen sen.. den smärtan var värre än värsta mensvärken! Usch! Som tur var slapp jag spela rent när vi försökte få nummer 2 🙂
    Hoppas att detta ger er resultat, jag håller tummarna ♡

    /nyblivna 2barnsmamman 🙂

  4. barnrumsinspo 16 juni, 2016 on 12:05

    Ja, Alltså jag skulle gjort en fotografering samma dag, men den sköts på som tur var. För jag låg hela dagen. Skönt att inte det bara var jag. Tror även tabeletterna gjorde mig lite småmatt. Nu håller jag tummarna för att detta kan vara ett steg i rätt riktning.
    Stor kram

  5. barnrumsinspo 16 juni, 2016 on 12:05

    Ps. Stort grattis till er bebis! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna