VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

50.000 följare

Förra året satt Jag och några vänner hemma hos mig. De undrade om jag kunde hjälpa dem inreda deras barnrum. 

  • Kan du inte skicka tips vad vi kan köpa för något? 
  • Kan du inte komma hem och hjälpa oss

Jag älskar allt som har med heminredning att göra. Men den delen jag gillar och Fixa mest är mina prinsas rum❤️. 

Mina vänner som var hemma hos oss den dagen fick mig stt spinna på idéer i tv-soffan. Då jag själv sett många inrednings sidor på instagram. Hade jag inte sett någon som bara fokuserade på barn och barninredning. 

Jag valde då att göra en som var tänkt för mig, mina vänner. Där jag skulle lägga upp bilder till dem så de kunde titta och inspireras. 

Jag la in ca 5 bilder innan sängen kallade som jag sedan innan sparat ner. Och på morgonen vaknade jag av att på denna lilla instsgram hade 100 personer under kvällen hittat dit. 

  

Jag välkomnade alla och tyckte det var underbart att just alla dem vill inspireras tillsammans med oss. 

Jag skapade hashtaggen #barnrumsinspo. Och under första veckan la jag in mycket bilder på barnens rum. Som var så uppskattade. Efter en vecka hade jag 1000 nya följare och första tävlingen startades. Var fantastiska Jennifer som har inatagrammen www.instagram.com/lilydecor och hemsidan http://www.lilydecor.se som sponsrade med den. Hon tyckte har man 1000 följare ska man ha en tävling ❤️.

Men sen har det bara rullar på. Under ett år har vi fått in många följare. Det jag gillar är att kontot gör så att man kan inspirer så många och man kan inspireras av varandra.

Under taggen #barnrumsinspo som jag startade för ett år sedan finns det nu över 35.000 magiska bilder. Det är också helt galet. 

Jag har många gånger fått frågan om varför vi aldrig valde namnet barnrum eller barninspo. 

Tanken var att det bara skulle vara barnrum.  Men till min förvåning är det mer än så idag. 

Vi har tävlingar för alla smaker de väljer jag noga ut med omsorg. På bloggen är det mycket om oss i familjen men även föräldrar-frågor. Det är mycket om allt. 

Grunden är barnrum men allt som har med barn att göra är med på barnrumsinspo. 

   

Skulle jag idag valt namn hade jag kanske tagit barninspo. Men idag är barnrumsinspo på så mångas läppar så det skulle jag aldrig ändra till. Det fastnar ju också för det är lite annorlunda :). 

Jag kommer från en liten by i Småland som heter Gislaved. När man var yngre brukade det vara ca 10.000 människor som bodde där.

När jag fick 10000 följare på barnrumsinspo. Var det helt underbart, men min första reaktion var.   

-omg, det är ju nästan hela Gislaved 😉

I dag slog det över till  50000 följare….

Fem gånger så många… Har verkligen så svårt att inse att detta är sant. Men är så glad att ni alla vill följa vårt inspirationskonto. Och även super glad för alla följare på bloggen❤️.

Tack till er & många kramar 

Glad påsk! 

Här ska firas ❤️

   

   


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna