VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skiphop skönhet i vårt hem

Med ett blöjbarn och en prins som är i startgropen med toalett besök. Kände jag nu att det behvödes en rejäl skötväska inför våren som kommer. När Henri kom så köpte jag ingen  skötväska att ha blöjor, kläder och nappflaskor i. Jag tänkte inte praktiskt då utan mer på hur det skulle matcha min vagn. Med tvåbarn en på snart 2 år och en på 3år precis fyllda. Har jag (bättre sent än aldrig) börjat tänka mer praktiskt! 

Då min andra skötväska inte var så lätt att tvätta av om man fick glass, snor eller välling på den.. så var jag nu ute efter funktion men även att den skulle falla fint i ögonen hos mig. 

Jag hittade en som jag fall pladask för! 
Den är från märket skiphop och jag fann den hos Jollyroom .

Det jag gillar mest med väskan är att det är en snygg och enkel design. Påminner väldigt mycket om några andra väskor jag har i skinn och gulddetaljer. Så denna kan jag gå runt med även som en snygg väska på stan. Det händer dock väldigt sällan ska jag erkänna ;). Då drar jag kanske inte med mig skötväskan. Men att man kan är ett plus. 

Men det jag sökte var ju funktion och bra förvaring. 

Utseende
Lockets framsida i läderimitation ger väskan ett exklusivt utseende. Även dragkedje ”handtagen” är i det materialet vilket är en fin detalj. 

Resterande material känns slitstarkt och och lätt att torka av, vid olyckshädelser. Vilken är en toppfunktion som jag saknat på min andra skötväska.

(null)

Under väskan finns det fyra guldknappar som gör det enkelt att ställa ner väskan var som helst. Utan att behöva tänka på om underlaget är vått eller ej. Extra toppen tycker jag!

(null)

Förvaring

Utanpå väskan finner man två stora fack fram som är skyddade av locket som hänger över och skydda för regn. Vi har ”förbandsväskan” där i, viktigt och bra när man har större barn som rör på sig mer och hamna mer i ”trubbel” 😉

(null)

På sidorna finns det två stycken fack för vattenflaska och nappflaska. Perfekt för mig med två barn.


Finns även ett mobilfack med dragkedja som håller vatten och vind borta. Locket agera också fack. Där kan du stoppa nappar, brev och annat skoj.
(null)

Inne i väskan finner vi fyra stora fack som man kan ha blöjor och skötlappar lättillgängligt. Lite mellanmål mm i resterande fack. Du har bra med plats till extrakläder och annat dylikt som kan behövas på äventyren. Det är även ett bra material om något skulle läcka inne i väskan! Man vet ju aldrig vad som händer så att det går att torka upp lätt och smidigt är ett plus!

(null)

På baksidan av väskan hittar vi ett stort fack med en portabel skötbädd som du kan lägga ut vi blöjbyte.
(null)

Tillgänglighet
Väskan har två vagnhängen som är lätt att plocka upp för att kunna hänga upp väskan. De är lätta att handskas med. vilket underlätta för oss med fler vagnar än en..

Kanske behöver byta och då måste det vara smidigt!
Vilket det verkligen är med väskans hängen.

De finns även en axelrem så du lätt kan hänga på den över axeln för att få med dig den när det inte finns lediga händer ..

(null)

Regntät?

Om man ska hitta en lite ”Negativ” sak så kan det vara att det inte finns ett lock som täcker hela väskan som det är på många modeller.
Den lilla luckan fram håller tätt under de två fickorna på framsidan vi får se hur tätt de andra är! Här ska testas!

Fler bilder utlovas när den är i bruk, på vagn samt i regn 😉

 

Är ni själva sugna på en skiphop Chelsea klicka HÄR

Ha en fin kväll

 

(null)

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna