VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Projektor i fickan.

Ligger i sängen och njuter av lugnet. Barnen vilar en liten stund efter lite shopping på Heron City och bad på morgonkvisten. Krävs nog en hel del vila inför dagens äventyr. Det var många som frågade om vår lilla projektor igår. Så tänkte att jag skriver ner lite info om den.

Det är en projektor som är super smidig att plocka med överallt. Den modellen vi har, behöver inte sladdar eller för att koppla upp sig mot telefon eller paddan. Men den går att använda med sladd också.
Batteri tid är ca 2 timmar och ljudet i den är galet bra för att vara så liten. Sitter redan nu och planera härliga sommarkvällar med bio utomhus. Allt du behöver är ett lakan, jag är ingen tekniknörd, men jag älskar verkligen den och bilden är super bra! Bästa är att den kan bli så stor som upp till 150 tums ”tv” och får nästan plats i fickan. <3

För att komma till modellen
klicka
——–>HÄR<——–

Kommentera

Annons

Vinnare i våffeltävlingen

img_2845-3.jpg
Det är fler som gillar våfflor än vi 😉 på lördag är det våffeldagen och hela instagram kommer att flöda av massvis med goda frasiga våfflor kan jag tänka mig. I samarbete med kidsconcept har vi haft en tävling om just ett våffeljärn och mjölk i träformat 😉 Så kul med så stort intresse! Ni tre som vunnit kan skicka DM på instagram med adress och mobil. Så skickas det till er direkt =)

Vi säger stort grattis till:

Jenniica

Carolinebjarnevi

S00fhia

Håll utkik för fler underbara tävlingar framöver <3

Kommentera

Annons

Det är slut nu!

Alltså vissa saker ge sig av tiden, men vissa saker får vi själva lösa.
Vad är det man brukar säga:
” all good things must come to an end”….

………………………
Wilhelm fyller 4 år om bara några veckor och igår insåg vi nog hur stor han blivit.
Han har fortfarande titt som tätt fått välling när han ska sova. Det har nog mest varit för det gått på rutin och vi har inte tyckt att han varit ”mogen” för att sluta.
Men det är inte normalt som det varit under någon vecka, han äter middag (mycket) och sedan bara efter 30-40 min vid läggdags vill han ha välling. Så förgår berättade vi för honom att vällingen är slut och vi kommer inte köpa ny. När Henri slutade med välling var det easy peasy, han förstod direkt och det var nästan han själv som sa att han inte ville ha det mera. Han drack aldrig upp den och vi fick nästan alltid slänga ut den när han somnat.

Men med lilla W är det inte riktigt så lätt, i måndags så grät han sig till söms. Igår var han ledsen en kvart och vi hoppas på att det blir mindre tårar ikväll efter Leos, vi tänker att han är så trött efter denna dag att han bara somnar….. Det tar i mammas hjärta när det enda han vill ha är lite mys. Men helt ärligt så gör vi inte honom en björntjänst och ge med oss.
Jag kan tänka mig att det kommer ta några nätter tills de ger sig, men nu är vi på gång och det är huvudsaken.

Hur fick ni era barn att sluta dricka välling?
Hur gamla var dem? 

 img_3571.jpgimg_4078.jpg

Kommentera (2)

Annons

20% på hela sortimentet

img_2851-1.jpg

Tävlingen i samarbete med miniroom.se är avslutad och vinnaren är korad. 

Två fantastiska rullar av denna magiska tapet stod på spel och vi säger grattis till: 

@dragonjicelma 

Hör av dig på dm (insta) 

För er som inte vann har ni 10% på hela sortimentet inkl tapeten med koden: 

BARNRUMSINSPO03

°°°°H*Ä*R°°°°

img_1248.jpgimg_1147.jpg

Kommentera

Annons

Nu är vi på g!

Efter en arbetsdag på förskolan sitter jag nu i bilen halvvägs mot Stockholm. När jag kom hem från jobbet stod bilen färdigpackad för att komma upp i rimlig tid.  Är skönt att köra när det är ljust ute.
Imorgon ska jag och pojkarna på invigning av Leos lekland nyöppnat på kungens kurva. Vi har tyvärr inte Leos lekland i närheten av oss här nere på västkusten. Men förra året nästan exakt år sedan var vi på Leos i Karlstad. Var superfint och stort. Killarna kommer fortfarande ihåg det. Så förväntningarna för imorgon är stora.
Vi ska tillsammans med 4 andra bloggare får leka lite själva först och sedan efter en timma kommer hela leklandet fyllas med barn och föräldrar från alltförföräldrar som ska leka in det nya utbudet.

Denna helg öppnar de även för allmänheten och  invigningshelg börjar på fredag 24-26 Mars.

För att läsa mer info om invigningen gå in –> HÄR<–

Ni kommer kunna läsa allt om eventet här på bloggen <3

Kommentera


För att få de senaste uppdateringarna