VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Del 2 från Formex 

No Words needed vi kör visare på spåret inspiration för barnrummet ❤

Kommentera (1)

Annons

Bildbomb från Formex 2017

Jag utlovade Bildbomb från Formex 2017. I två dagar har jag gått och spanat på trenderna 2017, det man ser tydligt är att vi får vänja oss vid de mjuka färgerna ett år till. Rosa, grå, vitt, grön i en ljusare ton. Det är verkligen de färgerna som tydligt speglar hela mässan. I barnrummet är lamporna en tydlig punkt och det finns en hel uppsjö av dem. Djur, robbot, kaktus, frukter både i plåt samt plastlampor. 

Vi vill gärna ”boa” i barnrummet, lekfullt med trendigt. Mycket som tilltala barnrummet kan även passa i vardagsrummet och vise versa, kaktusar håller i sig så väl som ananasar. Men ett djur som börjar få en större roll i hemmet är bläckfisken. Du kan hitta den i lite olika sammanhang. Det känns som att djungeldjurwn kommer få stå tillbaka lite för vattendjuren i barnrummet.  

Ballongerna är också en trend som vi vill åt nu. Det finns redan lite ballonglampor, bonader ute på marknaden. Men mer ballonger åt folket! 

Förvaring i mycket liknade slag, men med en uppsjö av massa roliga Print. Är så roligt att kunna välja av massvis med olika modeller och märken. Jag kommer skriva mer om mässan under helgen. Men nu till alla roliga detaljer. ❤ detta får bli del 1 och del kommer senare ikväll

Kommentera

Annons

Formex favorit!

Alltså så inspirerad man blir när man går runt på Formex, man blir glad för alla nyheter som samlas med gamla favoriter. Man känner sig lyrisk och önskar att man hade 10.000 kvm hus att inreda och helt obegränsat med pengar för att verkligen kunna köpa allt. 

Mitt i alla pressträffar stöter jag på Edin Dezemat,  han är sagaforms nya ansikte, vinnare av kockarnas kamp i år. Men han är också en barndomsvän från Småland. Så var sjukt kul att efter kanske 15-18 år sedan stöta på honom igen. Är grymt imponerad över vad han åstadkommit och han är så värd det! 

Edin släppte en kokbok innan jul och nu har han tillsammans med sagaform skapat en skärbräda som är perfekt för köket och dess prövningar. Under pressträffen fick vi veta  lite mer om Edins nyhet, skärbrädan är gjord i bok, den har många smarta funktioner som kan behövas vi matlagning. På brädan finns måttangivelser för förenklad uppskärning. Den massiv och så snygg! 

 Kanske något för ert hemKommentera

Annons

Juveler ifrån Jabadabado


Mycket av sådant som vi bygger själva och som killarna inte vill ha längre, burkar gå i andra hand till barnens eller min förskola. Det är för fint för att slänga och jag känner att det kan komma till bättre  användning för fler barn där än om man skulle sälja det till någon. Vårt kök som Johan byggde till Wilhelms rum, rök nu när de skulle ha sovrum ihop. Och på förskolan där jag jobbar var vi i stort behov av nya möbler. Så vid jul kom köket på plats och har varit uppskattat av barnen som jag har hand om <3.
Barn har otrolig fantasi och de behöver inte alltid saker för att leka.

Fantasin sätter inga gränser, men ibland är det roligt med lite nya saker att leka med. Jag pratade med Clara på Jabadabado och hon berättade att  de var sugna på att testa vad sina träleksaker gå för och ville att vi skulle testa dem på förskolan för att se om de håller måttet.

Så innan nyår var jag, Henri och Wilhelm och plockade upp alla goda varor som barnen skulle överraskas med. Jag älskar alla färgrika detaljer, men framför allt att det är i trä, förskolan plast-bantar nu så detta kunde inte komma lägligare!
För att leta upp era favoriter kan ni hitta dem hos många roliga återförsäljare ex

Ellos // Lekmer // Jollyroom // Lekhallen

Kommentera


Kommer bli magiskt!

Idag vankas det nyheter på gång. Formex öppnar idag och det är dags för trenderna 2017 att träda fram! 

Jag och Johan åkte upp redan igår. Jag är kanske inte mycket till sällskap för honom då jag har rätt mycket möten och pressträffar att gå på. Men vi tog tillfället i akt att bara vara tillsammans vi två. Igår var vi ute och bara myste. Åt god mat och bara var tillsammans, det behövs det med. Så man samlar på sig energi till prinsarna 

Killarna lämnade vi av hos bästa mormor och morfar, att ha en plats för dem där de känner sig tryggare än någon annanstans är så härligt. Pratade med Henri igår och han tyckte vi tjatade ;). Första gången jag ringde lekte de kurragömma och jade absolut inte tid med oss. Andra gången ringde Johan och då kollade han på film. Men det är skönt när de inte har tid för oss. Då vet vi att de är i trygga händer ( det vet vi ändå). Min mamma och pappa är en stor del i deras liv och de vill tillbringa så mycket tid de bara kan med killarna. Barnen ger dem skratt som förlänger livet ❤ Nu ska jag börja göra mig klar för dagen, ha en magisk dag. 

Kommentera (1)

För att få de senaste uppdateringarna