Mitt namn är Hanna Melldén Sandmark, 30-årig mamma till pseudotvillingarna Henri & Wilhelm. Boende på Västkusten med mina älskade prinsar och make, Johan. Driver ett av Sveriges största inspirationskonto- Barnrumsinspo. Här på bloggen får läsa mer om vår vardag och se mer av oss som familj ”från snor till glamour”. Självklart ta del av en massa roliga erbjudande & Tips. Samt en massa härlig inspo av mode, inredning & aktiviteter för hela familjen! Ni är varmt välkomna!

Annons

Plötsligt händer det!

Hej fina ni, hur har ni det i solen? Vi har inte haft speciellt tur med vädret de första semesterveckorns, men nu äntligen ser det ut att vara vår tur med lite sol, vi är inne på dag 5 med värme. Och Idag gäller det att slappa, vilket vi är fantastiskt duktiga på ;)

Vad hittar ni på?

Stolarna är väl supergulliga, de är ifrån jollyroom och kommer ifrån kidkraft just nu finns dem på rea. Rejäla och enkla att bygga ihop. Ha en fin sommardag!

Annons
Annons

Äntligen!

Äntligen äntligen är den varma solen här. Några dagar för sent men bättre sent än aldrig. Sitter och lapar sol medan pojkarna leker med vatten. Vattenlek är ju något som barnen kan göra på obestämd tid, kommer själv ihåg hur jag och min bror lekte med vatten timtals, för några veckor sedan beställde vi en vatten-lekbana ifrån Jollyroom.  Den har åkt fram titt som tätt här under sommaren, vi valde en modell som var en aning större men finns både mindre och större modeller att välja på, modeller för alla prisklasser helt enkelt.

Det finns även byggsatser så du kan öka måttet efter hand samt tillbehör som båtar, gubbar och kanaler.För att kolla på just denna modell som bor hemma hos oss, hittar ni den HÄR under Jollyrooms utelek.
Köper man mindre kan man ju ha den inomhus i duschen på vintertid. Jag tänkte att vår kan användas lite när som om man bygger om den lite. 

Hoppas ni får en underbar dag i solen <3

Annons

bloggarna av tylösand del2

Ja, vad ska man säga?! Jag kan nog inte säga hur tacksam jag är över alla människor som kom hit i helgen. Vi hade verkligen en grym helg. Fredags bilderna kunde ni se för någon dag sedan, men  om ni missade det klicka HÄR så får ni en titt på vår fredagskväll. Lördagen började med frukost och ett studiebesök hos leklyckan, hela lördagen bjöd på snabba ryck, snabbt hem ifrån leklyckan och fort på med kläderna för middag på leifslounge. Som med all säkerhet varit fullsatt om inte regnet var framme. Var med en klump i bröstet jag tog med alla fina vänner dit och tanken slog mig att vi kommer vara helt själva när vi kommer.

Vi hade bord vid 14.00 och konserten börjar 16.00…. helt dött på solgården…
och den där klumpen blev lite till sanning..

Efter maten sa jag till tjejerna att vi som är här kanske kan dansa lite när de börja spela. Men som alltid leverera tylösand, för helt plötsligt trots regnskurarna dansades det för fulla muggar och vi var verkligen inte själva att skaka rumpa ;). Blev ett super bra drag och min klump försvann.  Alla var supernöjda och när allt var slut önskade vi att regndansen kunde fortsätta lite till. Blöta och fyllda med skratt åkte vi hem igen till fina snöstorp, för lite förfest och mingel med alla. Jennifer, Kristoffer, Kristoffer och Emelie kom på lördagsmorgonen så lite nytt folk från fredagen var vi.

När klockan var natt tog vi våra lurviga ner till Halmstads bästa uteställe Bom bom room, för en hel del dans till grym musik. 05:15 lade jag mig ner i sängen och önskade att helgen börjat om igen!

Fina Hannamedh har gjort två superfina videos om vår helg för att komma till dem klicka på resp video: 

Del 1 

Del 2 

Följa hannah’s fina youtubekanal hon är en grym tjejer med fina videos <3

Annons

Kärlekstavlor

img_3782.jpgMedan barnen vilar passar jag på att plocka upp lite tavlor som ska sitta i friggeboden, jag hoppas kunna visa det nästa vecka. Ett märke som jag allt mer bara kommit att älska, är bloomingville och självklart har jag hittat lite roliga saker till vår stuga som sätter färg på alla vita väggar. Det jag gillar med bloomingvilles tavlor är att du slipper köpa ram. Det får man till postern. Jag valde lite posters med ”mat tema” just för att de ska sitta vid ”kiosk” öppningen på stugan.
Tror det kommer bli super fint tillsammans med en del andra guldkorn som jag hittat. Tavlorna hittar ni Här och ni hittar även fler saker här till Barnrummet & lekstugan.

Vad tycker ni om tavlorna? visst är de super gulliga?

i samarbete med Jollyroom.se