VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kroppen vill inte mer…

Första semster dagen, alltså jag vet inte vad som hände. Jag tror min kropp bara sa stopp för igår efter ett möte i stan, kände jag mig helt matt och trött. Vi kom hem och jag skulle bara vila lite. 5 timmar senare kom jag upp och var fortfarande trött. Även fast jag kommer jobba med bloggen under semestern. Kommer jag försöka att ta det lite lugnt. Det var nog det kroppen sa till mig och jag fick in i någon form av  semestermood. Och somnade som en stock. 

Sju veckor bara med killarna, jag har under en längre period känt mig otroligt stressad. Men hösten ser så mycket ljusare ut. Jag kommer få hjälp med bloggen. Dels för att utveckla den och gå framåt. Men också med det praktiska som ekonomi osv. Jag behöver låta andra hjälpa mig för att lugna mog själv lite. Har så länge försökt själv, men kroppen säger stopp. 

Pricken över i:t är just att det är en person som står mig väldigt nära❤ så nu ska jag försöka slappna av så mycket jag bara kan och göra massa skojiga saker med familjen. 

Vad har ni för semesterplaner? 


Kommentera

Annons

Underbart är kort! 

Det var det, nu är denna underbara helg slut och midsommaren 2017 är över. Vi har haft en magisk helg på så många sätt. Väldigt lugn och rofylld. Hade kunnat vara bättre väder. Men lite sol och bad fick vi idag. 

Johan fick jag väcka idag vid 06:30 för att åka till Kungshamn för Robin Reinholds svensexa. Pigg och glad åkte han iväg. Tvivlar på att de är i samma ”mode” som mig just nu. Redo för sängen och kommer somna inom 5 minuter. De är säkert på g ut någonstans i smögen. 

Imorgon fortsätter ledigheten och är helt ofattbart att jag ska få tillbringa 7 hela veckor tillsammans med mina grabbar framöver. Sov gott och ha en mysig söndag❤

Kommentera

Annons

Är det värt det? 

Varje år, verkligen varje år…. tänker jag att nu ska jag minsann överraska mina killar och binda magiska midsommarkransar… 

varje år tänker jag att det är nog inte någon idé, för jag sitter jämt och svär över att jag inte kan binda… 

och varje år… dagarna innna… köper jag hem blommor för att binda två kransar…efter mycket pustar och svärande… är jag klar! Första året som jag blivit riktigt nöjd! Men det är absolut sista året jag gör det själv. Efter typ 2 timmar hade jag pustat färdigt och just nu lovat mig själv att köpa färdiga nästa år! 

Känner ni igen er? Är det värt det😂

Kommentera (2)

Annons

Mammas lilla prins. 

Vi har varit beskonade från alla sjukdomar ett tag nu. Men inatt blev Henri skit dålig och galet förkyld. Så nu håller vi tummarna att han piggna till. Stackars lilla hjärtat, han vaknade utan röst och blev helt förtvivlad. Han som pratar som bara attan har fått försöka vila rösten idag. Vilket inte är det lättaste när man är en lite pratkvarn annars. 

Lisberg blev nog för mycket för honom, i vissa karuseller blir man kall och blöt. Sedan upp i en som fläktar blir det, detta resultat.. ❤

Kommentera

Annons

Rabattkod glossybox

img_2851-2.jpg
Är det bara jag som är vansinnigt förtjust i att få hem lådor med saker utan att veta vad det är i?

Jag verkligen älskar det, glossybox är en av favoriterna.
Lite mammalyx i vardagen, med massvis av skönhetsprodukter och annat för dig att testa! 

I samarbete med glossybox kan jag nu erbjuda er 15% rabatt + fri frakt på deras prenumerationer och boxar (gäller ej limited edition).

För att aktivera rabatten klicka

•••••HÄR••••••

Och skriv in: BRI2017

Du kan välja fritt fr 3 månader hur du vill ha din prenumeration och för 119:-+ fri frakt med rabatter får ni lite mammalyx i vardagen. Värdet på boxarna brukar vara olika men man får massvis för den lilla summan!

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna