Mitt namn är Hanna Melldén Sandmark, 30-årig mamma till pseudotvillingarna Henri & Wilhelm. Boende på Västkusten med mina älskade prinsar och make, Johan. Driver ett av Sveriges största inspirationskonto- Barnrumsinspo. Här på bloggen får läsa mer om vår vardag och se mer av oss som familj ”från snor till glamour”. Självklart ta del av en massa roliga erbjudande & Tips. Samt en massa härlig inspo av mode, inredning & aktiviteter för hela familjen! Ni är varmt välkomna!

Annons

Det är så spännande 

Igår dumpade jag nyheten! Som vanligt i jul (3 året) kommer vi ha en julkalender på barnrumsinspo. Jag har jobbat ihop en fantastisk kalender med många underbara företag. Igår hade vi lite fotografering inför kalendern. Hittade perfekta kläder inför julfotandet. Förra året var killarna snögubbar som dela klappa till er, i år blir det Rudolf med röda mulen, måste hitta en mule bara 😉

Visst är de utsöta?! 

Hoppas ni kommer delta, ligger mycket jobb kring detta så hoppas ni är lika spända som oss. ❤️

Dresserna hittar ni •HÄR

Annons

Underbara goodiesar

Måste visa mer bilder på goodiebagsen från eventet i helgen, den var väl uppskattad och värdet var ju helt grymt. Jabadabados fina partykit kan komma till användning framöver. Mammuten från kidsconcept kommer en av mina fina vänners barn få. Killarna är en aning små för denna. De var allt lite nyfikna på den, men sa sedan att den ska Lily få. Lampan är ifrån mig så den blir nog med en present till någon 😉

Jag har fått frågor om det blir fler event, jag var ju endast gäst så vågar inte svara på det. Men vi får se framöver kanske det poppar upp något :) 

Jag fick en goodiebag över och tänkte att den ska tävlas ut på inspomamman i veckan så håll utkik efter tävlingen, bagen är värd över 800:- 

Annons

Måndags äventyr

Igår var en allra minst hektisk dag. Men fantastiskt rolig sådan. För några veckor fick jag förfrågan av Anna och Theodora om jag kunde komma till Borås för ett lite möte, detta för lite framtida projekt tillsammans. 

Theodoras pojkvän Emil är en fantastisk artist och är aktuell med sommarhiten så jäklar nice och inom kort en julsingel,  men igår har han fått äran att vara med i så ska det låta. 

De vill ha med mig på detta och då slog vi ihop allt, vi möttes på vägen helt enkelt. Mötet hade vi på vägen upp, jag han med ett telefonmöte med. Efttektiv är bara förnamnet på vad jag var igår :) när vi kom fram käkade vi inte så god lunch men ibland räcker det att sällskapet är trevligt! 

Vi fortsatte vår planering. Sen var det dags för inspelning, wow vilka artister och var en upplevelse att vara med. Helt ärligt var jag ju as grym och önskar nästan att man själv fick sitta bakom pianot, men för allas skull var det nog tur. Då min sångröst kanske inte är så bra som mitt huvud var igår 😉

Dagen blev inte annat en galet bra! Sitter nu med en macka i handen och ska snart vidare till jobbet! Ha en underbar dag. 

Annons
Annons

Mamma ute på vift

Varför har man så svårt att sova, när man vet att man måste?

Sitter här med en kopp kaffe, helt slut efter helgens festligheter och jobb.
Det blev verkligen så bra och nu känner jag att detta är nästa steg i barnrumsinspos riktning, feedbacken var verkligen så magisk. Det gör att man blir peppad att ta detta ett steg längre och kanske börjar med lite föreläsningar framöver… vem vet.

Nu sitter jag på tåget, MTR express, första gången för mig.
En super lyxig vagn där jag nu inväntar sällskap av två fina donnor från Kurragömma.
Vi ska ha möte på tåget och sedan ska vi på skojigheter i Stockholm. Så här är det ingen ro och ingen vila. Förhoppningsvis hinner vi lite shopping med. Ikväll ska vi på en tv-inspelning som jag tror kommer bli sjukt rolig. Tyvärr är det inte jag som står som huvudperson 😉 men det är nog tur för alla andra som ska titta.

Vi ska heja på fina Emil Gullhamn som ska medverka, en liten nissa har viskat i mitt öra att han snart kommer släppa sin julsingel med.. om den är lika bra som sommarens hits, så jäkla nice, kan jag garanterat köra den hela november,deember.

Jag ska vinka i Tv:n så ni ser mig, hoppas på förträffliga platser =)

puss!