VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Som bloggare får man allt gratis!

När jag började blogga och driva instagram insåg jag att detta är något som kan bli stort,  en hobby kan bli till ett yrke som jag ”tjatar mycket om”. För många som inte vet ur mycket tid det tar att driva insta/blogg,  är synen på att vara bloggare bara en hobby som gör att man skriver lite, fota lite och sedan får en MASSA gratisprodukter.

För en del bloggare/instagrammare, kanske livet ser ut så, men att få gratisprodukter ställer inte mat på bordet. Därför tar jag betalt när jag har samarbete, framför allt kan jag reglerna för hur ett samarbete ska gå till och när jag arbetar tillsammans med företag är det väl ut markerat med ”i samarbete med” och går under alla regler som behövs. Jag värdesätter det varumärke jag byggt upp och skulle aldrig vilja att det hamnade i fel händer om ni förstår hur jag menar.

Att blogga är ett rätt annorlunda liv.
Det är inte bara att fota, skriva och sen är det klart, jobbet är 24 timmar om dygnet. Missförstå mig rätt, sjukt roligt och inspirerande. Men det är mycket administrativt som kommer till. Bokslut, räkningar, fakturering, timmar av redigering när jag fotograferat mm. Allt handla om att värdesätta och stärka sitt varumärke.

Jag får oroligt mycket fina och mindre roliga förfrågningar om samarbete. Jag skulle ALDRIG samarbeta med en produkt/företag jag inte gillar och inte kan stå bakom. I helgen var vi på disney on ice tillsammans med barnen. Mina föräldrar skulle följt med, men de hade dubbelbokat och två vänner till killarna fick följa med istället.

Fick en kommentar om att jag öste beröm över showen och ifrågasattes då jag antagligen fått biljetterna i utbyte att skriva positivt om showen. Detta kan göra mig så frustrerad, då jag är en av de bloggare som verkligen arbetar under rätt regler.
Men som alla andra måste även jag betala för mig själv. 
Att ta för givet att vi alltid bli sponsrade med saker, är ganska naivt.
Jag kan helt ärligt säga att min make hade varit galet glad då. För det hade underlättat för plånboken ;).
Men i slutändan är vi som alla andra! Jag har fritid och jag har ett jobb, mitt går lite ihop. Men jag är benägen att betala för mig själv även fast jag är bloggare.

om du nu inte uppgav rätt adress till din mail kan du bara skicka rätt så kommer mina kvitto på mailen.
Ursäkta denna trista stämning en måndag, men ibland får jag med bli sur!

Kommentera


Annons

25% extra rabatt på rean

I helgen har ni 25% extra rabatt på all rea, gäller kavat, Odd molly , babyliss, gant, Lacoste, rayban, ljusslingor mfl för att komma till erbjudandet klicka ••••H••Ä•••R•••• för att aktivera erbjudandet. Gäller alla reavaror ❤

Slå in koden här för att få rabatten 355705


Kommentera (2)

Annons

En tradition som kommer bevaras

Det är andra året vi åker till Göteborg för Disney on ice, förra året var det rent spontant och vi lyckades haffa biljetter i sista minut. Vi fick hyfsade platser, men eftersom killarna är så små är det svårt om man hamnar på nederdelen och inte sitter långt fram. Förra året hade vi sådan otur att vi hamnade bakom lite fler äldre barn och långa föräldrar så då fick jag sitta och hålla upp Henri hela tiden.
I år hade jag tur att boka tidigt och valde då platser längst fram för att skona armarna 😉 och för att Henri och Wilhelm skulle få bästa upplevelse. Jag tror dock att man får samma upplevelse om man sitter högt upp. Eller en annan upplevelse för då ser man allt och få en hel annan helhet än vad vi fått.

I år var temat Frost, en film som vi kan alla repliker till i denna familj. Henri och Wilhelm var så peppade och med sina vänner Alvin och Leon hade vi med oss 4 taggade killar. Var kul att se hur den passade i ålder, killarnas spann är 3-8 år. Jag tänkte att man som vuxen kanske skulle tröttna efter ett tag, men för någon som inte kan stå på ett par skridskor blir man förbluffad över hur vackert det är. Men framför allt vackert och bra koreograferat!

Har bara positiva saker att prata om  när det gäller showen och den tilltala både vuxna och barn.
Ska man säga något negativt om ”tillställningen” är det väl som vanligt att det är fruktansvärt dyrt. Men det gäller ju alla konserter, skillnaden är att nu är det barn som ska gå och inte lika lätt att säga nej då.

Nu tänker vissa att det är väl bara att säga NEJ! och då kanske det är jag som är en tokig mamma, men det har jag svårt att säga när vi går på sånt här. Jag har inga problem att handla, men allt är så uträknat på liknande event. Och det är väl så showen egentligen går runt, men är bra att veta om man inte varit där innan. Att det går att handla 😉 men det är lite dyrt!

En annan sak som vi lärde oss förra året och glömde av igår var hur kallt det är. Är ju is, men tanken slog inte mig igår. Så kanske sitta i enkla skalbyxor är ett tips. I alla fall om du sitter nära isen!

Överlag var showen grym och killarna älskade det, det var inte många reaktioner man fick ifrån dem, mer än häpnade miner och lyckliga leenden.  Om ni ska gå kommer ni inte bli besvikna, detta blir nog en årlig tradition  för oss, så länge killarna vill,  då det locka till skratt både hos vuxna och barn.

Kommentera (2)

Annons

Sjukstuga på hotell..

I augusti släpptes de första biljetterna till Disney on ice, temat var FROST och detta skulle bli en självklar julklapp till killarna. Två nätter på Scandic Europa för bästa trivsel. Vi bor där väldigt ofta då det är så himla nära till allt, samt att det är väldigt barnvänligt hotell.

När de fick det i julklapp fick de bara en bild att vi skulle på hotell, vi tänkte att om vi blir sjuka så blir Henri så besviken om inte det blir något med frost. Men eftersom vi låg hela förra veckan, med halsfluss, ögoninflammation och feber. Så vågade vi nu berätta: nästa vecka kommer vi åka på hotell och vi ska gå på frost.

Killarna är så peppade, dock är jag forfarande väldigt låg.. har varit sjuk hela veckan, men men vad är en bal på slottet 😉 så nu sitter vi i bilen påväg upp till Göteborg, men två super taggade killar i baksätet.

Ska faktiskt bli skönt att få lite miljöombyte, soffan är ganska trist just nu. Så byter gärna den mot en annan soffa ;). En lugn helg i Göteborg är nog precis vad vi behöver. Hoppas ni haft en bra start på fredagen!

Kommentera

Kidsconcept nyheter!

Några favoriter från Kidsconcepts nya kollektion har kommit ut på Barnrumsinspo, men här kommer en bildbomb från alla magiska nyheter som kommer. Snacka om många favoriter. Den absolut största favoriten är kiosken som kan tänkas stå hos grabbarna i vår. Säger inget mer än god läsning ❤

Foto: kidsconsept.se

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna