VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Överraskande Nöjd på XXL

Igår blev jag så där överraskat varm i hjärtat och kände att det finns hopp för framtiden. Men låt mig ta det från början och samtidigt poängtera att detta inte är ett sponsrat inlägg utan bara en jäklig nöjd kund som vill uttrycka sin tacksamhet.

Det hela började med att jag fått tips om att köpa myggskydd eftersom jag är superallergisk mot myggor och varje litet bett jag får utvecklas till stora bölder om de exponeras för sol. Tipset var att det bästa och mest prisvärda myggskyddet fanns på XXL så därför styrde jag kosan dit i förrgår. Mycket riktigt hittade jag myggskyddet men även mycket annat som jag inte hade en aning om att jag behövde. 1 700 kr senare (myggskyddet kostade 350) åkte jag därifrån och konstaterade att ALL personal jag träffat där varit OERHÖRT trevliga och hjälpsamma utan att på något sätt bli efterhängsna trots att många utav dem bara nyligen passerat tonåren.

Igår upptäckte jag dock att Tim plockat med sig fel storlek på simfötterna han ska ha med på vår resa så därför blev det ytterligare en tur till XXL för att byta dem. Tyvärr visade det sig att Tims storlek var slut men som den kreative säljare Emil var löste han det snabbt efter ett samtal med sin semesterfirande chef så att vi ändå kunde packa ner ett komplett snorkelset (som dessutom var betydligt dyrare än det vi först köpt) utan extra kostnad igår inför dagens resa till Solkusten. DET är vad jag kallar kundservice!20170723_150333Även igår hittade jag massor av nödvändiga saker på väg ut, såsom ställets exklusivaste cykelpump som var sänkt från 600 till 350 och ett gäng koppel till Råttan…20170723_151318 Den glädje över sina arbeten och omtanke om kunden som inte bara Emil, Kristina och Mårten uppvisade tycker jag måste premieras och det är därför jag skriver detta inlägget idag. Sedan kanske Mårtens bärhjälp ut till bilen bidrog lite grann också.. 20170723_151517 Sonen nöjd med snorkelset som passar. Jag nöjd efter att hittat så många bra att ha grejer. Råttan nöjd med sina nya koppel. XXL, vi lär ses igen!20170723_153339 Kram Å


Kommentarer


  1. Annette 24 juli, 2017 on 23:26 Svara

    Fick också hjälp av Mårten idag, vilken toppkille!

    • Åza Brennander 25 juli, 2017 on 20:04 Svara

      Verkligen Annette!!! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna