VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mot Malaga

God kväll bästa Du!
Första semesterdagen andra semesterveckan är snart till ända och om en liten stund landar vi i Malaga. Jag har nämligen hyrt ett underbart hus på spanska solkusten och vi har verkligen längtat efter dessa dagar! Nyper mig faktiskt i armen för att den ÄNTLGEN är här!casa los olivosI förmiddags levererades därför Råttan till hundvakten Björn där jag vet att hon har det betydligt bättre än med oss i Malaga, varefter Tim och jag fortsatte färden mot Landvetter.
20170724_105710Något av det jag tycker är knöligast och dessutom minst roligt att lägga pengarna på när man ska ut och flyga är parkering och uppenbarligen är jag inte ensam om att tycka så. Min käre fader mer eller mindre krävde nämligen att jag skulle ställa Pärlan på Bilparkeringen i Lillhult eftersom han och mamma blivit så trevligt bemötta där, servicen var utmärkt OCH (vilket gladde hans småländska hjärta oerhört) var superbilligt i jämförelse med att parkera på flygplatsen.

Eftersom jag på intet sätt ville gå emot min faders vilja och inte heller är rädd för att testa nya saker så fick det såklart bli Bilparkeringen i Lillhult där vi träffade fantastiska Sari som driver parkeringstjänsten tillsammans med sin man.20170724_131522Vi lämnade över nycklarna till Sari som därefter lastade in alla våra väskor i en minibuss och skjutsade oss direkt till ingången där hon även kommer stå och vänta på oss när vi kommer hem igen. Snacka om service och pappa hade rätt i att det var mycket prisvärt dessutom! Facebooksida hittar du HÄR.
20170724_140240Innan vi lyfte mot sol och värme hann vi med ett litet pittstop i loungen också.

På återhörande inom kort. Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna