VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pinsam, Praktisk och (O)cool

God morgon bästa Du!
Du kanske redan har semester och njuter av sovmorgon? Själv väljer jag alltid att jobba några dagar efter Almedalsveckan för att sy ihop det sista men nu jäklar börjar nedräkningen på allvar! SISTA arbetsdagarna på kontoret innan minst fyra veckors ledighet väntar, vilket känns helt UNDERBART!

Strax ska jag kicka igång mig själv med en joggingrunda tillsammans med min ständiga löpcoach Råttan.. Jag har fått kritik för att vara lite seg i backarna så planen är att lägga i en extra växel idag. Hon påstår dessutom att jag är PINSAM med min magväska och kopplet runt midjan men jag har just upplyst henne om att jag skiter fullständigt i det för när man har passerat 45 händer det faktiskt att man väljer PRAKTISKT framför coolt och förresten, var skulle jag annars ha mobiltelefonen??? En fin dag önskar jag dig. Kram Å20170708_10282220170708_102827


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 10 juli, 2017 on 08:43 Svara

    Hihi om du ska vara cool så är det mobilen på armen i en sån där praktisk hållare. Sedan får ju Inez ha en egen väska till hennes bajspåsar. Berätta det för henne så klagar hon nog inte!
    Här är det också sista dagarna innan semestern. Ska bli skönt. Två veckor utan datorer är påfrestande.
    Se upp så att inte Sofia lånar vinkylaren.
    Ha det gott.
    Kram L

    • Åza Brennander 10 juli, 2017 on 17:07 Svara

      Jag har testat Lars! Men det var ett fasligt meck så jag håller mig till magväskan. Mmmmm Sofia har slängt lystna blickar. Kram Å

  2. mickandialog 10 juli, 2017 on 14:59 Svara

    Tyvärr. Måste hålla med coola hunden. Hahah. Så sööt.
    Min mamma har alltid magväska. I tonåren hatade vi syskon detta. Inte att tala om hennes guldskor. Hon skrattade gott åt våra farhågor. En dag hade hunden ätit sönder guldskorna. Till mig och syrrans stora förtjusning. Men morsan handlar så hon har. Hon köper flera par. Gäller att handla på sig vid rea….
    Idag älskar vi hennes egenheter. Hon skrattar gott åt oss. Hon har salong, så där pratas det minsann. Hon brukar skoja om guldskorna. – hunden åt upp dom, till Lindas och Mickans stora förtjusning. Med härlig finsk dialekt.

    Läste föresten i Gt att det har varit inbrottsvåg utanför Lisseberg. Något som inte har framgått tydligt, är att de har värdeskåp. Kan vara bra att veta.
    kramisar

    • Åza Brennander 10 juli, 2017 on 17:05 Svara

      Humpf!! Det kommer jag hålla tyst om inför Råttan.. UNDERBAR historia med guldskorna. Själv har jag ett par leopardmönstrade som någon närstående till mig inte gillar… Turligt nog biter inte Råttan på skor dock.

      Bra där ang värdeskåpen! Svårt bara att trycka in hela semesterpackningen kan jag misstänka. Kram Å

  3. Helena 10 juli, 2017 on 17:33 Svara

    Fniss, magväskor var faktiskt superinne för ca 25 år sen, åtminstone EN sommar. Det var en praktisk krogväska, pengar, läppstift och lägenhetsnyckel lättillgängligt och bra på magen. 🙂 Dock blev magväskorna snabbt extremt töntiga men som sagt, vid en viss ålder tar det praktiska över så förra sommaren köpte jag en magväska igen! En platt oansenlig sak som rymmer mobilen och nycklar och den ligger mycket bra i svanken när jag joggar. Tantigt och töntigt, javisst, men det står jag för! 😀

    • Åza Brennander 12 juli, 2017 on 07:18 Svara

      Hahaha! Det där med svanken måste testas Helena. Tack för tipset! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna