VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjyvar och Fanskap

Jag blir så jäkla arg, ledsen och irriterad när folk inte kan låta andra människors saker vara ifred! Vad är det som gör att det finns kryp som inte kan respektera mitt och ditt och samvetslöst ödelägger tillvaron för hela familjer?!

Bakgrunden till min ilska är ett samtal jag fick från en bekant igår kväll. En ensamstående trebarnsmamma som sett fram emot semestern och sin barnvecka i många månader, sparat och gnetat för att kunna ta med alla barnen till Liseberg och bjussa på åkband i TVÅ dagar, bo på hotell, äta på restaurang och hela konkarongen. Tyvärr blev det inte så när hon i början av veckan tankade bilen full och styrde kosan mot Göteborg…legoland-119_15179675 När familjen efter en heldag i nöjesparken kom tillbaka till bilen som stod parkerad i närheten av Liseberg hade någon djävulusisk människa slagit in rutan och plockat med sig ALLT som fanns löst i bilen. Vi snackar barnens surfplattor, packning och t o m kylväskan med saft och bullar. Hur jäkla LÅGT kan en människa sjunka tänker jag?? Men uppenbarligen är detta inget nytt problem, d v s att tjyvar och fanskap vittjar bilar i semestertider..

Oavsett hur arg jag är och hur ledsen den lilla familjen som fick avbryta semestern är lovade jag mamman att skriva om händelsen ikväll. Inte för att söka empati eller starta en insamling utan för att varna andra. Dela gärna vidare. Kram Åtjuvar


Kommentarer


  1. Helene Lundberg 8 juli, 2017 on 09:00 Svara

    Åååhh NEJ!! Blir bestört! Sånt här får inte hända! Stackars mamman som kämpat för att ge barnen detta. Vet själv hur det är, har fyra barn. Det enda som kan trösta är ju att tjuvarna kommer få sitt straff, på ena eller andra sättet. Hälsa mamman att hon får aldrig ge upp – ondskan får Inte vinna!

    • Åza Brennander 9 juli, 2017 on 21:25 Svara

      Tror också på karma Helene! Och nej, ondskan får aldrig vinna! Kram Å

  2. Elenor 8 juli, 2017 on 16:38 Svara

    Det är ju jättetrist när det händer och därför ska man ALDRIG lämna värdesaker i bilen för det finns för många tjuvar 🙁 Blev riktigt ledsen för mamman och barnens skull då jag vet att som ensamstående är det inte alltid så fett och man planera, sparar och längtar och så blir det så här! Fy fasiken alltså så jädrans trist!

    • Åza Brennander 9 juli, 2017 on 21:26 Svara

      Nä det är sant Elenor men när man är på resande fot och har bilen full med packning är det ju inte så lätt. Kram Å

  3. Monica i Nacka 9 juli, 2017 on 15:40 Svara

    så jäkla surt! att folk inte kan låta andras saker vara! En kompis till mig som åkte från Norge till Göteborg, fick också krossad ruta , stog i parkeringshus ganska nära Liseberg, borde ju finnas kamera i dess P hus?….

    • Monica i Nacka 9 juli, 2017 on 15:42 Svara

      detta hände i måndags kväll 3 juli, säkert samma idioter…..

    • Åza Brennander 9 juli, 2017 on 21:26 Svara

      Det borde det absolut men idioterna hade säkert förnuft nog att dölja sina ansikten.. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna