VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Den försvunne (gud)Sonen

Alltså jag smäller av!! Jag menar HUR SVÅRT kan det vara..?
När jag själv var i sonens ålder reste jag helt på egen hand över Atlanten tillsammans med min lillebror, något som skulle vara fullständigt OTÄNKBART för Tim och min lika ”gamla” gudson Wille.

Men vi tar det från början.. och jag kanske bör tillägga att jag fått lov av gudsonen att dela med mig av dagens äventyr (han vågade förmodligen inte annat)..IMG_20170621_115546 I eftermiddags hade min bästis Mia (Williams mamma) pratat in ett långt meddelande om att det var MYCKET viktigt att jag kontrollerade att Wille hade TRE väskor med sig AV tåget, samma tre som han hade med sig PÅ tåget han hade hoppat på i farten eftersom han i vanlig ordning var sen och hade prioriterat helt andra saker än att göra sig redo för resan till Växjö.

Eftersom jag jobbar stenhårt på att INTE stressa så stod jag faktiskt på perrongen och väntade fem minuter innan tåget rullade in och när det något försenat släppte av resenärer i Växjö gick mitt huvud från höger till vänster likt en ugglas för att inte missa gudsonen och hinna räkna in väskorna innan tåget tuffade vidare mot Köpenhamn.

Men varken väskor eller gudson syntes till när alla hoppat av så med panik i rösten sprang jag ifatt konduktören som undrade vad som stod på. Jag förklarade andfått att jag saknade en blond 15-åring med tre väskor och hon tipsade om att det kanske kunde vara han som satt och sov i vagn 2. Jag fick tillåtelse att ta mig en titt och hittade mycket riktigt en sovande tonåring som jag bryskt skakade liv i bara för att upptäcka att det INTE var Wille. DEN stackars ungen lär få men för livet efter att en hysterisk tant skrämt livet ur honom..

Konduktören blåste i visselpipan och jag hann precis kasta mig av tåget, som strax tuffade vidare. Ensam stod jag kvar på en den tomma perrongen som ett levande frågetecken! Jag ringde som en besatt men fick inget svar och i mitt huvud spelades det upp scener där Wille blivit kidnappad, drogad och inom ett par timmar skulle befinna sig i Köpenhamn som var tågets slutstation.

När min desperation var som störst svarade han slutligen och för att göra en lång historia något kortare fick jag åka och hämta honom på nästa station eftersom det hade varit så knepigt att ta sig ur tåget med TRE väskor. Därför hade han släppt in de som skulle på först, eftersom dörren var lite trög, eftersom folk trängdes så mycket och eftersom han trodde att tåget skulle vänta på att HAN hoppat av. Jag instämmer med mamma Mias uttalande om att i 15-åringens värld är det enbart ”allt ljus på mig” som gäller!

Som ”straff” fick den förlorade gudsonen åka med och storhandla inför midsommar och sällan har jag haft med en så foglig tonåring att göra. 20170621_192411Slutet gott, allting gott, eller? Vi är tillsammans men jag ligger tre timmar efter med midsommarpackningen och nyss drog jag en lättnadens suck när de båda 15-åringarna bad att få cykla en runda istället för att ropa RAAA, RAAA, RAAA och WÄÄÄ, WÄÄÄ, WÄÄÄ till varandra trots att de står 10 cm ifrån varandra.

Imorgon väntar flera timmar tillsammans i bilen. Det kommer bli ytterligare en utmaning för tålamodet. Trevlig kväll!
Kram Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson. 21 juni, 2017 on 22:01 Svara

    HiHi det blir bättre om nära år.
    Jag har 3 vuxna barn såja vet.

    Lyssnade på pooden.
    Mycket bra avsnitt.
    NI är duktiga.
    Ha nu en trevlig midsommar med grabbarna. Hihi.
    Själv åker jag till min kärbo.
    Kram L

    • Åza Brennander 21 juni, 2017 on 22:19 Svara

      Kärbo!!!! Det var fint. Tror jag lånar det Lars! Tack för berömmet och kul att du gillar podden! Detsamma önskar jag dig! Kram Å

  2. Lars Karlsson 21 juni, 2017 on 22:38 Svara

    Ja Åsa du får använda det fina ordet.
    ett ord som jag har kommit på och använt i många år när det har varit ett sådant förhållande. Men var försiktig. Finns en biverkan.
    Slutar med sambo eller mer. ?
    Så är kärleken.
    Kram L

    • Åza Brennander 21 juni, 2017 on 23:22 Svara

      Ojojo.. Då lovar jag det… Kram Å

  3. Lina 22 juni, 2017 on 17:10 Svara

    Så nu när Therese är död pga Tobias. Hur känner du nu jävla kärring? Dra åt helvete!!!!!!!!!

  4. Sofia 23 juni, 2017 on 11:14 Svara

    ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna