VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Anmäld för FÖRTAL

God kväll eller vad man nu ska säga…
Idag har jag nämligen blivit upplyst om att Polisen säger att det som hände i helgen aldrig inträffade och att Polisen kommer anmäla mig för förtal om jag inte raderar och skriver en offentlig ursäkt här. Märkligt att jag då kan minnas händelsen när de kom till mitt hem i skyddsväsar så starkt och förmodligen kommer göra resten av livet.. Självklart är det inte Polisen som har informerat mig om att intrånget inte skulle ha skett utan det har såklart någon helt annan tagit på sig den viktiga uppgiften att göra.

Men nog om idiotiska tilltag för idag har det även hänt trevliga, roliga och mysiga saker som att Vimmelmamman Lotta Gray gästade My och mig i vår podd MultiMammorna. Det kommer bli en spännande och känslosamt avsnitt du kan lyssna till på söndag när vi pratar om cancer, skilsmässor och kändisvimmel. Vill du lyssna på avsnittet om dejting som lades ut i förrgår hittar du det HÄR.my1I korridorerna på MTG springer man för övrigt alltid på färgstarka människor, som sköningen Gert Fylking som jag faktiskt ska fira midsommar tillsammans med om ett par veckor.
Trevlig kväll! Kram Å20170613_104130


Kommentarer


  1. mickandialog 14 juni, 2017 on 11:53 Svara

    Känner mig helt maktlös när jag läser det du blir utsatt för. Minns en kvinna som var med i stalkers, som förföljde en kvinna maniskt. Herrgud vilka förslagna grejer. Ska inte ta upp det här, med tanke på vilka tips och ideer det kan ge. Men hursomhelst blev det rättegång till slut. Ingen jättepåföljd minns jag. Hon fortsätter så än idag. Nästan dygnet runt. För ett tag sedan härjade hon runt på mina bloggvänners bloggar. En lade ner sin. Mia, med någon diagnos, kallade hon sig. Flera av hennes bloggar har lagds ner, då portalerna inte acepterar vad hon pysslar med. Hon anmäls nämligen hela tiden. En riktig pain in as.

    Hur som helst ser jag fram emot nästa podd. Har lysnat på alla, och tycker att ni är fantastiska.
    kramis frå soliga Götet

    • Åza Brennander 14 juni, 2017 on 15:59 Svara

      Nej det finns ingen hejd på galenskaperna Mickandialog! Tack för ditt stöd och för att du lyssnar på MultiMammorna. Det gör mig glad. Kram Å

  2. Hannah 15 juni, 2017 on 17:08 Svara

    Du får verkligen många kommentarer……..

    • Åza Brennander 16 juni, 2017 on 11:45 Svara

      ??? Hannah…..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna