VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inget Ont som inte för något Gott med sig

Klurar lite på vad som varit det bästa med Påsken 2017 och kom snabbt fram till att det måste vara hänget med nära och kära. Det har nämligen varit enormt mycket familjefokus denna påsken och mycket tror jag att det beror på att vi just nu upplever så mycket elakheter och hemskheter utifrån och att det svetsar oss samman ännu mer.

För det är ju faktiskt så att tillsammans är man starkare och ju fler svårigheter vi går igenom tillsammans desto starkare blir vi. Så man får väl säga att det inte finns något ont som inte för något gott med sig, även om vi alla helst av allt hade sluppit yttre påverkan från en mycket sjuk människa.20170416_115410 Några som inte är sjuka, om man bortser från lite ålderskrämpor, är mina älskade föräldrar. De två människorna på jorden som jag litar mest på efter mig själv. Mina stöttepelare. Mina förebilder. TACK för att ni finns och för att ni alltid tar emot mig och mina vänner med öppen famn (samt hus,kylskåp och vinkällare). Ni är BÄST i alla väder!20170416_105436 Någon annan som alltid finns där men som jag inte litar riktigt lika mycket på är Råttan… Hon däremot har stort förtroende för sig själv och utgår alltid från att Universum kretsar uteslutande kring henne samt att ignorans är bästa försvar under strövtåget i hembygden…
20170416_10440420170416_104444 Vad har varit ditt bästa med Påsken 2017? Jag måste nog även få tillägga det härliga vädret som sannerligen överraskade på alla sätt eftersom vi fått uppleva både snöfall och solsken (dock mest av det sistnämnda tack och lov) samt att jag åtminstone inte kom sist i dagens påskäggsmålartävling…20170417_115213Mitt bidrag var Prussiluskan längst till vänster men hon stod sig slätt mot Roger, TwoFace och Ruskprick..
20170416_114921 En fin avslutning på denna påskhelgen önskar jag dig.

Kram Å


Kommentarer


  1. Therese 17 april, 2017 on 20:08 Svara

    Underbar bild på dig och dina föräldrar!

    • Åza Brennander 17 april, 2017 on 22:28 Svara

      De bästa jag har❤. Tack Therese. Kram Å

  2. Anna 17 april, 2017 on 20:51 Svara

    För det första så är familjen off limits, hur känd man än försöker bli. Den biten förstår jag… Men jag förstår dock inte hur man kan ta an det negativa som om det var något att nära sig på? Du pratar om det tragiska i Stockholm som om du vore mitt i ögat av händelsen, när du i själva verket precis postat på Instagram att du gått vilse på en helt annan del av Stockholm??
    Det är ett hån mot dem som verkligen drabbats av denna tragedi! Sluta spela nåt jäkla offer, för det är varken du eller My. Det hela är så själv-projicerande att det är faktiskt lätt att bli förbaskad. Fan.. det finns verkliga problem, verkliga sjukdomar! Nån bra förebild är ju faktiskt Michaela Castellari bl a… Självdistans & en god portion humor/ när allvaret är framme- känner man med henne, inte åt henne!

    • Åza Brennander 17 april, 2017 on 22:20 Svara

      Påstår du att jag är en lögnare Anna?! I så fall tycker jag du ska kolla in mitt instagram igen!! Mycket riktigt gick jag vilse på Kastellholmen samna dag som terrordådet men det var på morgonen. Om du haft koll på fakta hade du känt till att terrordådet var på em. Alltså samtidigt som jag och sonen skulle åka hem och befann oss på centalstationen där panik utbröt när den utrymdes. Jag påstår inte att vi är några offer. Däremot kommer vi aldrig glömma det förskräckliga vi upplevde. Skäms på dig för dina påståenden!!

      Vad Michela har med detta att göra föratår jag inte. Men jag ser henne som en vän. Hade hon varit det till dig också så hade du görmodligen stavat hennes namn rätt…

      //Å

  3. Lars Karlsson 17 april, 2017 on 23:06 Svara

    Bra att ni hade en härlig påsk trots att du var ute och visade på kvasten. Men du var ju på rätt plats ändå. Hmhm.
    Kram L

    • Åza Brennander 18 april, 2017 on 10:06 Svara

      Underbar påsk Lars! Hoppas du hade detsamma. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna