VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kärleken övervinner Hatet – Stockholm har INTE blivit kallt

Vaknade just upp i ett lamslaget Stockholm. Vi har sovit tillsammans. Alla tre. Vi har sovit oroligt inatt.

Det som har hänt gör så ofattbart ont när jag tänker på dem som miste sina liv, de som är skadade och de anhöriga till offren. Vi hade änglavakt, det hade inte de 4 som är döda eller de 15 som är skadade, varav några uppges vara barn. Hjärtat blöder.Screenshot_20170408-084845 Men ur hatet, ur det ofattbara som hänt växer samtidigt kärleken. Orup hade nämligen fel. Stockholm har INTE blivit kallt! Den värme, omtanke och kärlek som Stockholm visar nu är helt underbar och kärleken kommer besegra hatet, det är jag säker på.

Jag vill tacka ALLA som erbjudit mig, Tim och Råttan någonstans att vara, någonstans att bo och skjuts från Stockholm. Boendet löste vi själva och vi var alldeles för medtagna igår för att orka umgås. Ville bara vara med varandra.

När jag sent igår konstaterade att det var helkört att ta sig hem med tåget (tack Linda för att du skickade din tågbiljett) gällde det att söka andra lösningar.  Dessutom VÄGRADE Tim sätta sin fot på centralstationen igen, vilket jag delvis kan förstå i detta läget även om jag hävdar att idag förmodligen är den säkraste dagen ever att åka tåg från Stockholm.

  • Sent igår kväll lade jag därför ut en förfrågan på Facebook om skjuts till Nyköping, där Tims pappa kan möta upp oss. Jag blev alldeles tårögd över alla erbjudanden som rasade in. Vi tackade ja direkt till det första erbjudandet och om en liten stund blir vi upphämtade men det är fortfarande fler som hör av sig. Jag har inte hunnit tacka er alla än, därför vill jag här och nu framföra mitt innerliga TACK till er alla.

Stockholm har INTE blivit kallt.

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna