VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Starstruck på MTG och härliga korridorsmöten

Alltså det här är lite pinsamt att erkänna men jag hade ingen aning om vem det var jag mötte tidigare idag. Ännu pinsammare är dock att när jag fick koll på vem det var faktiskt blev lite starstruck av en späd liten människa som bara är TVÅ år äldre än min son!

Hur märkligt känns inte det?? Det där med lite var dessutom en ordentlig underdrift. Heter man Norah Cyrus och just nu när på Sverigebesök för att promota sin senaste singel förtjänar man kanske lite mer än ett pyttelitet starstruck..

Familjen Cyrus i all ära. Jag vill ändå börja med en bild från dagens första korridorsmöte. Denna gången var det härliga Roger från Rix MorronZoo som stod för dagens första ”krock” på vägen till och från kaffeautomaten..20170404_094542Hur eller hur så råkade Norah Cyrus gästa MTG samtidigt som jag och My spelade in ett nytt avsnitt av vår podd MultiMammorna och därför hade vi turen att få lyssna till ett par av hennes låtar akustiskt. Galet coolt måste jag säga och vill du också lyssna till framträdandet lade jag ut en livesändning på min Facebooksida som du hittar här.IMG_3285 Korridorsmötena på MTG hör faktiskt nästan alltid till veckans bästa händelser. Idag blev det bl a häng med vår goa vän Kin som jobbar som säljare och ja, hon gör oss verkligen lycklig med sin blotta uppenbarelse!20170404_094720Något annat som gör oss lyckliga är den goda maten på Ringos och att vi har världens bästa Program Direktör på I LIKE RADIO.
FullSizeR001 Nämligen Mattias som vi efter lite övertalning pressade in en lunch med oss i sitt späckade schema.FullSizeR001002Varje söndag släpper vi ett nytt avsnitt av MultiMammorna och i det som kommer på söndag berättar jag om något av det GALNASTE jag har upplevt, något jag upplever just nu. Men mer om det på söndag för du kan såklart lyssna på ALLA avsnitt jag och My har spelat in hittills redan nu och HÄR20170404_091528Nu ska jag kolla på den senaste Harry Potter filmen, på tal om något helt annat…

Kram Å


Kommentarer


  1. CoralieochPhilip 4 april, 2017 on 22:40 Svara

    Men jisses.
    Dessa kvinnor från småstäder som försöker komma upp sig.. Hahaha!
    Du har HATT & blå Solglösögon! Men snälla, bara ÅK HEM.
    Du passar inte här. Du är en bondflicka. Stanna där!
    Vi vill se vackra människor där vi bor. Och inte dig.

    • Åza Brennander 4 april, 2017 on 23:17 Svara

      Oj hoppsan! Någon har tydligen ätit taggtråd till kvällsmat. TACK men jag trivs suveränt bra i HATT och blå solglasögon och är helt övertygad om att jag dessutom är betydligt mer nöjd med livet än någon som uttrycker sig som du CoralieochPhilip.. Om jag stör dig så oerhört mycket är ett smart tips att sluta följa mig här. Tror både du, jag och de vi har omkring oss skulle må bäst av att du jobbar lite på din fixering och tar tag i dina problem. Bondflicka, 50+ eller what so ever. Jag stannar var jag vill och om jag trivs i HATT och blå solglasögon så har jag det! Vackert eller ej i dina ögon…. Sov gott och vakna gärna på en bättre sida imorgon. //Å

    • T 5 april, 2017 on 12:48 Svara

      Och Coralie ser ut som alla andra där hon / dom bor….

      • Åza Brennander 5 april, 2017 on 13:08 Svara

        Jag har faktiskt inte upplevt att alla ser ut på ett visst sätt i kvarteren jag vistas i T… Inte heller har jag känt mig speciellt annorlunda och udda…

  2. CoralieochPhilip 5 april, 2017 on 01:00 Svara

    Vi skrattar åt dig. Förstår du inte det?

    Roligt att du försvarar din fulhet.

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 09:32 Svara

      ”Ni” får skratta precis hur mycket ni vill. Faktum är att det gläder mig att jag kan sprida glädje istället för hat…. Dock försvarar jag inte min fulhet. Skönheten ligger i betraktarens ögon…

  3. Lisa 5 april, 2017 on 06:56 Svara

    Så tragiskt att att se en kvinna som har barn, försöka ta någons annans barn. Du är inte patetisk. Du är hemsk. Jag står upp för mina vänner.
    Tobias hamnade endast på Östermalm pga Therese, det vi alla vänner. Och ni kan tro att allt är bra, men vi backar henne. Och han har Ingen makt. Den har vi som vittnen. Håller med Coralie. Åk hem. Lev livet.

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 09:35 Svara

      Jag tycker verkligen synd om dig.. Förstår du inte hur knasigt det blir när du skriver under flera olika alias. För din egen skull ber jag dig att lägga ner det du håller på med och om det lugnar dig har jag inga ambitioner att ”ta” någons barn ellr spela något maktspel med någon. Snälla, rara du. Sök hjälp om du på riktigt bryr dig om något annat än dig själv…

  4. Lisa 5 april, 2017 on 09:51 Svara

    Mina vänner kommer du inte åt.

    Therese struntar fullständigt i dig. Hon har Hyfs! Du borde studera det ordet.
    Hon skrattar åt dig. Det gör vi alla åt någonsom som inbillar sig. Sök hjälp du. Du verkar behöva det. Och om du visste mitt yrke skulle du förstå!

  5. Lisa 5 april, 2017 on 09:57 Svara

    Riktigt intressant när ni blir anmälda av mig. Ja!
    Jag är familjeutredare. Du förlorar Din son som du behandlar dessa barn.

    Theo och Therese kommer få 100% backning.

  6. Anna Bredenlöw 5 april, 2017 on 10:20 Svara

    Hallå där Häx, du är ju riktigt cool i din kepa ??☀️.

    Lisa tror inte det minsta på att du är familjeutredare dom lägger aldrig ut något inlägg på detta sättet. Jobbar åt kommunen och vet mycket väl hur detta fungerar så ser enbart detta som ”trollinlägg”.

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 11:22 Svara

      Nej, det vore såklart fullständigt otänkbart att en familjeutredare agerade på det sättet Anna. Tragiskt är det hela men kul att du tycker jag är cool ;-). Kram Å

  7. Madeleine B 5 april, 2017 on 10:27 Svara

    Mitt namn är Madeleine.
    Jag håller med precis alla. Jag arbetar för barns bästa och så länge jag känt Thérèse har hon varit underbar. En fantastisk mamma. Och vi har semestrat och haft det bra och roligt med barnen.

    Jag vet att hon är en fin människa och inte vill dig illa. Men just nu håller du hennes barn och det är inte rätt. Det är bara mycket märkligt. Och självklart så går vänskap djupare. Precis som jag hoppas du har det med dina vänner.
    Vänligen
    Madeleine B och familj

    • Sofia 5 april, 2017 on 12:04 Svara

      Skulle Åza ”hålla” någons barn?!!! Är du fullständigt förvirrad människa – ja det är du ju självklart… Tragiskt hur du matar på med än det ena och än det andra i ett öppet forum för alla att beskåda.
      Sök hjälp!!!

      • Åza Brennander 5 april, 2017 on 12:07 Svara

        Ja verkligen tragiskt Sofia. Tack för ditt stöd världens bästa svägis/kollega. Saknar dig. Kram

  8. Lisa 5 april, 2017 on 10:30 Svara

    Jo.
    Jag har arbetat med barn i många utsatta situationer. Värre än detta. Det vet Tobias Ekman mycket väl.

  9. Caroline Fleming 5 april, 2017 on 10:37 Svara

    This is pathetic
    I will back my friend in any way.

    And you don’t want to mess with me. You can’t EVER afford it.

    So just stop this madness and give my dear friend her child. He is missing her! She is his mother. No one can change that. Ever.

  10. Liisa 5 april, 2017 on 10:48 Svara

    Så du vågar inte visa mitt meddelande?

    Jo! Jag har arbetat med barn i mycket värre situationer. Det vet pappan i detta fall om då träffats många gånger!

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 11:28 Svara

      Förstår du inte hur tragiskt det du håller på med är ”Liisa/Lisa/Caroline Fleming/Madeleine B/CoralieochPhilip/LeLeonessa”. Du gör dig bara själv till åtlöje genom dina grundlösa och löjliga påhopp. Jag ber dig återigen att snälla, snälla du, sansa dig! Om inte för din egen skull så åtminstone för de du påstår dig värna om.

  11. Caroline Fleming 5 april, 2017 on 10:54 Svara

    Pathetic to be You

    Look Me Up dear, you can’t defeat me. Ever.

    I believe in karma and it’s coming for both of you.

  12. Lisa 5 april, 2017 on 10:58 Svara

    Feg!

    Anmält dig och hur illa du behandlar Din son.

  13. Matilda 5 april, 2017 on 12:20 Svara

    Men herregud, är det sant Åza att en och samma människa sitter och lägger alla dessa kommentarer???! Och inte tror att du genomskådar det? Det verkar sjukligt minst sagt, och sorgligt.

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 12:24 Svara

      Väldigt sorgligt Matilda. Hoppas verkligen att personen ifråga har någon riktig vän IRL som ser till att personen får professionell hjälp att må bättre.. Kram Å

  14. Lisa 5 april, 2017 on 14:11 Svara

    Det går alltid att ljuga en stund. Men sanningen är redan ute. Det går inte att argumentera med en galning vilket du ärligen är.
    Fortfarande: Therese bryr sig inte om dig. Mer än att hon vill ha sitt barn. Så jag ordnade så att hon kunde det.
    Och anmälde dig och pappan för uppenbar vanvård.

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 14:41 Svara

      Men HERREGUD MÄNNISKA!! Att du inte ger dig?! Tror du på riktigt att en familjeutredare, som du utger dig för att vara i egenskap av ”Lisa”, skulle skriva som du gör här?! Vanvård?! Av vad? Vem? Jag blir verkligen så ledsen av allt det här. För din och ditt barns skull. Återigen, snälla, sansa dig och sluta upp med dina fantasier, elakheter och påhittade historier. //Å

      • Lisa 5 april, 2017 on 16:37 Svara

        Tobias vet exakt vem jag är. Han har besökt mig (genom Thérèse) och jag har besökt Thérèse på Grev Magnigatan självklart.
        Vi är Nära vänner sedan 20år. Han vet om detta. Och vad jag jobbar med. Du får kontakta mig om du vill, men i detta läget så hoppas jag att du förstår allvaret.

    • Monica i Nacka 5 april, 2017 on 14:42 Svara

      men hjälp!! Liisa/Lisa/Caroline Fleming/Madeleine B/CoralieochPhilip/LeLeonessa

      Är du på riktigt? läs dina texter en gång till innan du skickar dom… Lisa , och skicka gärna med en bild på dig själv… och våga stå för vem du är….

      Jösses Åza svettigt värre här, tur du har svar på tal ♥ tycker du är hur cool som helst, ♥ Kam Monica ♥

      • Åza Brennander 5 april, 2017 on 14:48 Svara

        Ja man undrar det Monica.. Tack snälla för dina uppmuntrande ord. Stor kram Åza

        • Caroline 5 april, 2017 on 16:42 Svara

          Oh My god Woman.

          Just stop harassing My friend. She is kind and loving.
          You Are just so jealous of her. That is why you are so depressed.
          She is gorgeous, kind, a good friend. You are a simple jealous woman. Just get over it. She doesn’t want him. She left him. Get the picture(?)

          • Åza Brennander 5 april, 2017 on 16:54

            Oh My God Caroline???? Google translate I presume?

          • Caroline 5 april, 2017 on 17:02

            I am danish, living in London. Google Fleming and You Will Know.

          • Åza Brennander 5 april, 2017 on 17:31

            Yeah, right…

  15. Caroline 5 april, 2017 on 18:40 Svara
  16. Caroline 5 april, 2017 on 18:43 Svara

    No more of this. You can read and get it. You are… Nobody. But we are.
    I am not answering stupidity. Silence will make you go mad.

  17. Coralie 5 april, 2017 on 18:53 Svara

    Vi I familjen, Theos Gudförälder är jag!
    Vi har bestämt oss för att agera. Inget mer bråk. Detta ska lösas.
    Vi tycker dock ej om löst och billigt folk. Vi kräver mer av människor. Så vi bara glömmer dig, och agerar.

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 18:59 Svara

      Oj då. Det låter som om värsta maffiabossen sluter upp och bildar mobb här nu ”Coralie”. Kalla mig lös och billig om du vill men snälla lämna mig fr o m nu ifred som du faktiskt skriver. Tack på förhand. //Å

      • Lina L 5 april, 2017 on 19:07 Svara

        Ingen är maffia.
        Vi är möjligen övfre. Och lyckliga. Du??

  18. Lina L 5 april, 2017 on 19:05 Svara

    Fick precis veta detta.
    Jag har känt min väninna sedan -99! Hon är inte bara en bra mamma. Hon är överintellektuell och intelligent.
    Trist situation.
    Men Åsa, du skulle ta dina vänners parti. Så nu är vi enade. Hon är en Gullis ❤️
    Men vi har sagt att tystnad blir det bästa. Vi går in hårt nu. Och du kommer aldrig veta innan ditt barn och liv är borta.
    Men.. Vi får se.

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 19:42 Svara

      Allvarligt, går du på droger? SNÄLLA, lämna mig och mina nära ifred NU Lina L/Lisa/Liisa/LaLeonessa/Therese/Caroline Fleming/Caroline F/Coralie/CoralieochPhilip/Madeleine B…

    • Monica i Nacka 5 april, 2017 on 19:42 Svara

      Allvarligt Lina är du riktig frisk? det du skriver är ju ett hot, Å det går att anmäla, friska människor skriver inte som du och ev dina väninnor gör….
      Galet…. Skulle du säga allt detta om du står öga mot öga med Åza?

      skulle inte tro det va!
      Kanske detta blir en poddavsnitt? Åza ♥♥♥

      • Åza Brennander 5 april, 2017 on 20:11 Svara

        Jag har aldrig träffat människan så det skulle ju onekligen vara intressant att se hur hon agerar IRL.. om än ytterst obehagligt… Tack för uppslaget Monika. Kram och <3 tillbaka.

    • Lina L 5 april, 2017 on 19:51 Svara

      Men gullisar..
      Vi hotar ingen.
      Den här Åsa och mitt väns ex hittar på lögner. Då finns makt och byråer att använda lagligt så hon får smaka på den medicinen. Bara rättvisa. Inga hot. Verkligheten //Lina L

  19. Caroline F 5 april, 2017 on 19:11 Svara

    Ohhh i am sooo going offline and minding my life. This girl and the ex is fucking mad. Great Coralie and Lina and Lisa! Talk soon???

    • Caroline F 5 april, 2017 on 19:19 Svara

      And that is you Asa. Fucking mad? Done! Silence now.. Try sleeping with that. Crazy jealous bitch.

  20. Lina L 5 april, 2017 on 21:44 Svara

    Yeahhhh Caroline let’s take this bitch in a hard legal way!
    We know soooooooo many. Called as you did. See ya in the summer!!

  21. Karin i Skåne 5 april, 2017 on 21:46 Svara

    Hej Åza,

    Jag förstår av alla dessa meddelanden att du har att göra med en psykiskt sjuk person. Personer med vissa typer av störningar har ej sjukdomsinsikt så logiska resonemang biter inte på dem. Ingen idé att förklara eller uppmana. Det biter ej. Ignorera personen och polisanmäl.IPnumret ser du och det går att ringa in personen tämligen lätt.

    Lycka till!
    K

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 23:24 Svara

      Du har förmodligen helt rätt Karin. Tack. Kram Å

  22. Anna 5 april, 2017 on 21:48 Svara

    Du måste polisanmäla detta, Åza. Det är ju uppenbara hot.
    Kram till dig.

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 23:23 Svara

      Ja detär helt klart uppenbara hot Anna. Kram Å

  23. Coralie 5 april, 2017 on 21:53 Svara

    Vill inte få fler uppdateraingar om en galning. Och så Ful! Eeew

    Se ut som du vill på vischan, inte här.

    Vi skapat en bättre grupp på iPhone och kör slut. Så tråkigt för Thérèse, världens bästa vän!!???

    Men nu kör vi. Inga mer inlägg. Hon mår uppenbarligen inte bra. Och svartsjuk är bara förnamnet. På en man som misshandlat???? Fattar inte. Knäpp kvinna. Vet hon ens om att Thérèse äger bostaden? Hahaha!

  24. Coralie 5 april, 2017 on 21:56 Svara

    Let’s log out as Caroline told us. Silence! Ok my darlings!

  25. en som läser men inte kommenterar så ofta 5 april, 2017 on 22:10 Svara

    Man blir ju mörkrädd när man läser här vad är det för galningar som håller på här. Åsa har följt dig länge och är kvar här. Du är underbar.
    Ljusnar på eran podd varje vecka och håller med er båda

    • Åza Brennander 5 april, 2017 on 23:13 Svara

      Tack snälla, fina en som läser men inte kommenterar så ofta. Dina ord värmer. Kram Å

  26. Bloggfokus- en blogg om bloggar 6 april, 2017 on 06:28 Svara

    OJ vilken galet kommentarsfält. Blockera personen, hen verkar inte klara av att du har ett öppet kommentarsfält..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna