VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

De små sakerna

Sakta försöker jag återta kontrollen över min vardag och jag inser att små saker kan ha stor betydelse. Som att tillåta sig somna en stund i soffan för att man är trött innan man jobbar klart och att ha mobilen på ljudlös när man ändå inte kan eller orkar prata/svara på mail.

På gårdagens möte fick jag ytterligare ett tips i all välmening för även om jag alltid stänger av ljudet när jag sitter på möten har jag oftast full koll på vad som händer i displayen ändå. Men igår var det andra bullar för när den började blinka vände helt enkelt min gode vän och rådgivare på mobilen så att jag inte kunde se vem som sökte mig. Den lilla gesten gjorde att jag för första gången på mycket länge kände hur jag var 100% närvarande och ett mycket välkommet lugn spred sig genom kroppen .

Jag inser att de små sakerna jag nämner säkert är självklara för många men för mig är det ganska stora förändringar som jag tror är nödvändiga att genomföra för att jag ska hitta rätt kurs i livet igen.

Nu ska jag ladda för morgonens styrelsemöte med Företagarna Växjö och min plan är att överraska med mitt nya lugna jag (och en mobiltelefon med baksidan upp).

Kram Å38Foto: Vindro,  Styrelsen för Företagarna Växjö


Kommentarer


  1. Katarina 23 februari, 2017 on 11:07 Svara

    Jag läste att Pingis Hedenius endast kollar sin telefon och mail när hon har möjlighet att svara. Hon menar att det är slöseri med tid och tankesplittrande att t ex läsa ett mail om du ändå inte kan kolla upp vad som efterfrågas och svara.

    • Åza Brennander 23 februari, 2017 on 20:01 Svara

      Så jäkla rätt såklart Katarina! Jag ska försöka ta efter det! Kram Å

  2. lars karlsson 23 februari, 2017 on 16:14 Svara

    Mmmm det är små förändringar som allt startar med.
    Rom byggdes ju inte på en dag eller hur.
    Jag brukar säga att inget är omöjligt det tar bara lite längre tid.
    Sköt om dig nu.
    Kram så länge L.

    • Åza Brennander 23 februari, 2017 on 20:02 Svara

      Kloka ord Lars. Det får ta tid. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna