VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FOKUSERA

Eftersom jag just nu är ganska trött och gnällig tänkte jag muntra upp stämningen med några som definitivt inte gnäller och har helt klart för sig vad som gäller för att stå ut i en bransch med stenhård konkurrens…

Nyligen besökte jag nämligen Johanna och David Elbe på Standout för att jag behövde spela in några radiospottar för MultiMammorna och för att jag samtidigt var nyfiken på en av våra nyaste medlemmar i Företagarna.
20170217_104208På bara ett år har  Standout vuxit från 6 till 16 anställda och har några av Sveriges största företag som kunder. Jag var självklart supernyfiken på vad Standouts framgångskoncept är och svaret var självklart för David när han svarade:

”FOKUS, vi har fokus på en sak och det är programmering”.
Alla (utom Johanna som sköter ekonomin) på Standout är nämligen programmerare och eftersom det är programmeringstjänster de tillhandahåller förstår alla exakt vad de säljer och kunderna kan vara säkra på att få det som utlovats.

Eftersom jag själv tillbringade 15 år i IT-branschen som projektledare, säljare och försäljningschef förstår jag precis vad David syftar på när han lyfter ett varnande finger för säljare som lovar saker som programmerarna inte kan bygga…
20170217_104453 Utöver fokus är något annat som genomsyrar företaget ”hemma hos” känslan på det mysiga kontoret som de för övrigt vuxit ur . Alla som kliver innanför dörren på Standout får nämligen börja med att ta av sig skorna. Något jag allvarligt också funderar på att införa på mitt kontor i kampen för friska fötter!

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att FOKUSERA på att ladda batterierna. Trevlig kväll. Kram Å20170217_10380920170217_095559Standout är en programmeringspartner som hjälper designers & reklambyråer med webbutveckling och andra digitala utmaningar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna