VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Världen gungar och jag tappar balansen

Jag höll mitt löfte till mig själv, trots att Melodifestivalen gästade Växjö och jag längtat efter denna helgen i flera månader. Men har tagit stopp, jag är dränerad på energi och insikten träffade mig som en knytnäve rakt i ansiktet när jag glömde bort vart jag var på väg efter att ha betalat och lämnat kvar varorna på bandet i affären. Det gör ont att inse att man inte räcker till men alla har en gräns och jag är skrämmande nära min.

Därför höll jag mitt löfte till mig själv och tillbringade både lördag och söndag hemma i raggsockar och myskläder. Jag har inte ens hämtat de kvarglömda varorna och det enda som fått mig utanför dörren under helgen är promenaderna med Råttan. Jag tillåter mig vara trött, asocial, sliten, lat och ledsen.20160910_020826 Jag brukar klara av att hålla många bollar i luften och egentligen gör jag nog det nu också men det är när vågskålarna inte lirar med varandra som det blir problem. När både privat- och arbetsliv stökar. Då gungar världen och det är svårt att hålla balansen.

I helgen var jag nere och vände på botten och jag hoppas att det dröjer innan jag gör en sådan djupdykning igen. Tim har varit jättesnäll och hjälpt till hemma efter att själv ha konstaterat att jag behövde ta det lite lugnt. Han t o m erbjöd sig dammsuga, gå ut med hunden och hjälpa till i köket. Ibland behövs det inte så mycket mer än lite omtänksamhet från omgivningen för att man ska känna att det vänder.20170219_201256Jag är glad att jag dragit ordentligt i handbromsen och för att undvika att hamna i diket får jag nog köra väldigt försiktigt och ansvarsfullt ett tag framöver. Annars är det risk att det går riktigt åt skogen.

Nu ska jag äta rester från vår söndagmiddag och klistra fast mig i tv-soffan med Farmen istället för vid datorn. Trevlig kväll! Kram Å20170219_201138 Porterstek och rotsaker i lergryta med potatisgratäng och Portersås


Kommentarer


  1. GC 20 februari, 2017 on 22:29 Svara

    Bra att du drar i handbromsen. Gör det lite varje dag ett långt tag framöver. Kram.

    • Åza Brennander 20 februari, 2017 on 22:42 Svara

      Det ska jag försöka GC. Kram Å

  2. Lars Karlsson 20 februari, 2017 on 23:39 Svara

    Du måste vara rädd om dig.
    Bra att du märkte att du behövde bromsa upp lite.
    Sköt om dig nu.
    Simma lugnt.
    Kram L

  3. M 21 februari, 2017 on 14:34 Svara

    Kram!? Hoppas du orkar fortsätta med podden.?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna