VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur svårt kan det vara

I söndags bestämde jag mig för att fasta måndag till fredag denna veckan eftersom jag har lagt på mig ett par lite lagom irriterande jul/semester kilon och har en massa roligt framöver där jag inte vill behöva hålla andan på fotograferingarna med rädsla för att spräcka sömmarna.

Man kan väl säga att det har gått sådär… eller kanske t o m säga att det gått fullständigt åt skogen. Jag kan bara inte förstå hur svårt det ska vara att tacka nej när det bjuds på gott för magen..

Som igår t ex när styrelsen för Företagarna Växjö (gilla oss gärna på Fb) tackade av världens bästa marknadskommunikatör Kim Linkruus som går vidare till nya äventyr i Andreas Carlssons företag AMB (Academy of Music and Business) nästa vecka…
20170125_121957 Min ambition var likt alla andra dagar denna veckan, att i ”värsta” fall ta lite sallad till soppan men när jag hittade Wallenbergare med stekt ägg på menyn rann snålvattnet i munnen på mig. 20170125_120321För att lindra mitt dåliga samvete bad jag om grönsaker istället för potatis och hujedamej så gott det var!
20170125_120419 Vi hade en supermysig lunch tillsammans med Kim och det är bara att gratulera Andreas till ett ”kap” och konstatera att vi kommer sakna Kim massor för en mer lojal, plikttrogen och ambitiös tjänsteman är svårt att hitta.

Vill även passa på att tacka min styrelsekollega Johnny som fick rycka in som min personliga chaufför igår eftersom svägisen/kollegan var hemma med kräksjuk Molly TROTS att att hon visste att jag behövde skjuts hit och dit när min bil var på service! 😉20170125_113609 Trevlig kväll! Kram Å


Kommentarer


  1. Fia 26 januari, 2017 on 21:49 Svara

    Om jag minns det hela rätt så var det en annan svägis/kollega som var på vift i ngn huvudstad FÖRRA torsdagen när jag skulle behövt någon att ta mig från bilverkstan. 😉 Tur jag hade som lyckades flirta till mig skjuts av verkstadsgubben!

    Kram

    • Åza Brennander 27 januari, 2017 on 21:58 Svara

      Planering Sofia PLANERING ;-). Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna