VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kärlek på Lasarett

Vissa dagar har jag verkligen världens bästa och mest intressanta jobb. Idag var en sådan dag när jag hade förmånen att få besöka Sjukhuset i Torsby för att lägga upp en strategi för hur vi på Kalmena gemensamt med sjukhusledningen ska kunna råda bot på läkarbristen.

För att kunna presentera vad Torsby har att erbjuda våra läkare (jag arbetar bl a med rekrytering av utländska läkare till svensk sjukvård) fick jag en grundlig rundvisning på sjukhuset som verkligen imponerade på mig. Jag menar lilla Torsby.. vem hade trott att man där skulle hitta ett av landets mest framgångsrika sjukhus gällande gastric bypass (förminskning av magsäcken)? Inte heller visste jag att Torsby har ett upptagningsområde lika stort som halva Holland! Men det som fick mig att hoppa högst av förtjusning var nog ändå när jag fick besöka operationsavdelningen.

Om du någon gång sett Grey´s Anatomy förstår du förmodligen mina känslor när jag fick glida i en riktig operationsdräkt, tvätta och sprita armarna upp till armvecken och stoppa in håret i den gröna lilla hättan.IMG_2090 När jag dessutom fick berättat för mig att det verkligen förekom kärlek på lasarettet (och t o m fick se en växande bebismage som resultat av det) övervägde jag allvarligt att själv söka anställning på sjukhuset. Outfiten har jag ju redan… 😉

Trevlig kväll! Kram Å


Kommentarer


  1. AnneM 20 januari, 2017 on 21:05 Svara

    Du passar i grönt! Se min kommentar i föregående inlägg / AnneM

    • Åza Brennander 20 januari, 2017 on 21:45 Svara

      Gulle dej! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna