VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vansinnig, arg och upprörd

Idag har jag nog förkortat livet avsevärt med tanke på hur förskräckligt arg jag har varit…. IGEN…
Självklart analyserar jag om det är jag som överreagerar och visst är jag medveten om att jag kan ha ett häftigt temperament emellanåt men hur jag än vänder och vrider på situationen så kommer jag faktiskt fram till att jag hade all rätt att bli JÄTTEARG idag igen!

Om du följt historien jag hade med SJ förra helgen, vilken nu är uppe i totalt 10 timmars telefonkö, så förstår du säkert att läget varit och är hyfsat infekterat. MEN jag har ju också skrivit om den mycket hjälpsamma Edwin på kundtjänsten som i måndags pratade med sin chef och lovade mig kompensation, vilket gjorde att jag lugnade ner mig betydligt. Det visade sig dock vara helt meningslöst..
20161203_140541 Jag var tidigt på jobbet idag för att hinna boka allt innan Edwin skulle ringa mig prick klockan 11.00 och en halvtimme innan vårt avtalade telefonmöte var jag klar och hade sammanställt alla bokningsnummer, biljettpriser och mellanskillnader. Tror du han ringde? Självklart inte så du kan ju gissa hur adrenalinet pumpade i ådrorna när jag väntat på hans samtal i tre timmar och satt i telefonkön till kundtjänsten igen i eftermiddags.

Nu är det ju så finurligt att de som arbetar på kundtjänst inte har egna telefonnummer så att få tag i den där Edwin visade sig fullständigt lönlöst och ingen annan kände såklart till mitt ”ärende” och kunde ta vid.

Nu när jag sitter och skriver detta med lite distans till allt inser jag att det låter både märkligt och snålt att spinna loss så fruktansvärt angående ett gäng tågbiljetter. Därför vill jag bara förtydliga att det handlade om ganska mycket pengar för mig. Om du ska boka 18 tågbiljetter som snittar c:a 500-700 spänn styck gör det nämligen ganska stor skillnad om du bara behöver betala 160 kr per biljett…

Nå väl. Eftersom ingen återkom till mig under hela eftermiddagen ringde jag slutligen huvudkontoret och efter att ha kopplats runt och blivit utslängd från växeln tre gånger hamnade jag slutligen hos försäljningschefen för SJ.

Försäljningschefen visade sig vara en riktigt både hjälpsam och sympatisk prick som hade full förståelse för min frustration och verkligen ville göra allt för att rädda upp situationen OCH lyssna till mina synpunkter på förbättringspotential för SJ..

Slutet gott, allting gott (hoppas jag). Jag har ju inte pengarna på kontot än MEN efter mitt samtal med försäljningschefen ringde en oerhört hjälpsam Annika från kundtjänsten upp och erbjöd mig en ännu större återbetalning än jag förväntat mig. Kort därefter fick jag även sms från Johan som hoppades att jag kommer gilla SJ igen.Screenshot_20161208-191443 Om allt nu går i lås kommer denna prismedvetna smålänning faktiskt TJÄNA på strulet och med tanke på det trevliga bemötandet från Johan och Annika idag är jag faktiskt ganska nöjd med utgången trots allt. MEN med facit i hand hade jag nog helst sluppit strulet, frustrationen och all ilska trots allt.

Trevlig kväll önskar argbiggan! 😉

Kram Å


Kommentarer


  1. AnneM 8 december, 2016 on 23:08 Svara

    Gode Gud vilken soppa! Har läst ikapp ikväll om allt ditt SJ strul (och tvättmaskinen!) Men du är artig och trevlig,det lönar sig .Hoppas det fixar sig med dina biljetter till slut. I morgon är det i alla fall fredag,underbart att se framemot efter en arbetsvecka,må så gott / kram AnneM

    • Åza Brennander 9 december, 2016 on 07:55 Svara

      Ja det har varit bedrövligt AnneM! Tack för ditt stöd :-). Instämmer i att det är UNDERBART med fredag! Kram Å

  2. Per Brettmar 9 december, 2016 on 02:22 Svara

    Hej Åza!!!

    Det hjälper ofta om man blir arg men sen fullföljer med att säga till kundtjänst att koppla mej till högsta hönset ( chef )
    Har själv en dust med ett mobilföretag och jag fick stå på mej med kundtjänst för att koppla mej till chefen och det var en bra chef
    Blev nöjd med svaret
    Han återkom dagen efter med besked
    Så all heder till dej att du inte gav upp då blir man nöjd att förvandla ilskan til bra resultat

    PS Tycker att din blogg är bra
    Du är riktigt rolig ochså
    Blir alltid glad när jag läst dina inlägg

    Hälsningar Ett stort Fan✌️️?✊?

    • Åza Brennander 9 december, 2016 on 07:54 Svara

      Stå på dig mot mobilföretaget Per! Roligt att du gillar min blogg och att du blir glad! Trevlig helg. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna