VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VINN ett startkit och boosta din träning

God morgon fina du!
Börjar dagen med en riktigt bra och hälsosam tävling för dig som vill ta din träning till nya nivåer (eller ge bort en fin julklapp till någon som är mån om sin hälsa).

I samarbete med Green Nutrition har jag nämligen fått chansen att arrangera en supernaturlig tävling med produkter jag själv använder för att boosta min träning??. En perfekt tävling inför en eventuell nystart i träningen efter all julmat och nyårslöften med andra ord!

För att vara med och tävla om helt naturliga kosttillskott är det enda du behöver göra DELA detta inlägget på din Facebooksida och KOMMENTERA nedan ELLER tävla på min Instagramsida @azabrennander.se som du hittar HÄR.

IMG_4325

Det du har chansen att vinna ett ”start kit” med Protein, gainer, BCAA och D-vitamin till ett värde av 1247:-.
Två vinnare kommer utses. En här och en på Instagram så du kan självklart öka dina vinstchanser genom att både tagga på Instagram och dela på Facebook! Vinnarna presenteras här (och på min Insta) på fredag 9 dec. Lycka till ?

Kram Å


Kommentarer


  1. Helen Andén 7 december, 2016 on 11:14 Svara

    Skulle verkligen behöva detta startkit för att få den kick start jag så innerligt behöver. Blev mamma för första gången för några månader sedan och graviditetskilona sitter som fastlimmade trots idoga promenader. Har nu skaffat gymkort och det ihop med detta kit hade varit toppen! Tack för en intressant och bra blogg! God Jul!

  2. Sofia 7 december, 2016 on 11:32 Svara

    Perfekt att boosta sig med lite nyttigheter efter julhelgerna!

  3. Cissi j 7 december, 2016 on 18:00 Svara

    Vilket härligt pris. Skulle behöva för att komma igång med träningen. Fyllde 42 den 2 dec o det är nog på tiden att börja träna o bli en försenad födelsedagspresent???
    Kram Cissi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna