VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När svårt går lätt

Eftersom jag har varit lite gnällig den senaste tiden så tänkte jag förgylla kvällen med något som faktiskt gick över förväntan och lätt som en plätt!

För ett tag sedan beklagade jag mig ju över att inte ha en handyman som kunde steppa in och styra upp situationen när min tvättmaskin gick sönder, började ryka och sota ner tvätten. Men en bra kvinna reder sig själv så därför kavlade jag upp ärmarna och tog tag i problemet genom att börja leta tvättmaskin på nätet. Efter noggranna efterforskningar hittade jag PRECIS en sådan maskin jag ville ha, d v s en kombinerad tvättmaskin/torktumlare som ändå klarar av många kg tvätt och är hyfsat snygg.20161125_091812Jag lade min beställning på eftermiddagen och 1.5 halvt dygn senare levererades en splirrans ny tvättmaskin till min dörr av världens bästa Erik (som förmodligen insåg att han hade att göra med en kvinna i nöd). Erik tyckte nog lite synd om mig när jag förklarade att jag inte hade en lösning i sikte för att få upp den tunga maskinen till badrummet på andra våningen så med gemensamma krafter lyckades vi faktiskt lotsa upp den i ett stycke!20161125_092239Så långt allt gott och väl men kvar fanns såklart den gamla maskinen som skulle ner och en ny som skulle monteras och det kunde jag såklart under inga omständigheter be Erik om hjälp med. Att i sådana lägen ha en mamma som låter meddela att hon skickar två starka man till undsättning morgonen efter var överraskande men guld värt!

Det blev en lite annorlunda morgontoalett i vår lilla familj men nu är läget under kontroll igen, den gamla maskinen är på tippen och den nya spinner som en katt.20161126_095136 Tack underbara, hjälpsamma människor Erik, Patrik, Josef, Mamma (och pappa också misstänker jag) för att ni så enkelt löste ett problem som kändes oöverstigligt så smidigt åt mig. Ni är guld värda hela högen och jag är mer än tacksam!20161203_184957 Det var dagens solskenshistoria.

Trevlig kväll. Kram Å.

Ps. Missa inte tävlingen jag lade ut i morse. Du hittar den HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna