VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Melodifestivalen 2017 – Ett nätfenomen

Woohoooooo! Idag offentliggjordes vilka artister som ställer upp i Melodifestivalen 2017, fördelat på 28 tävlande bidrag. Som vanligt var det för mellonörden i mig en riktig nagelbitare. Särskilt som deltävling 3 avgörs i VÄXJÖ den 18 februari!!!

Den största skrällen i Melodifestivalen 2017 är nog att BÅDE Loreen och Charlotte Perrelli ställer upp! Dock kan jag tycka att om man har vunnit hela shottabalonken finns det ju inte så mycket man kan göra bättre. MEN jag hörde Charlotte berätta att hon skulle göra något helt annat än hon brukar och det ser jag fram emot med spänning eftersom jag anser att Charlotte är en av våra allra bästa artister. Att hon är bördig från Småland gör ju inte saken sämre heller ;-).melloallaartister-jpgNågot som också gladde mig mycket var att både Boris René som gjorde succédebut i Melodifestivalen 2016 och grymma Ace Wilder som fallit på målsnöret två gånger på raken ställer upp i år igen.

Ett konstaterande jag och Mello-Pontus gjorde när vi gick igenom artisterna på Eftermiddag i P4 Kronoberg är att det är oerhört många ”nätfenomen” med i år. Jag tänker alltså på killar och tjejer som slagit igenom via nätet, Youtubers, bloggare m.m. Och ett av de största banden som lyckats just den vägen är nog The Fooo Conspiracy som t o m varit förband åt Justin Bieber. Att just The Fooo kommer till Växjö tycker jag är extra kul. Såg dem i somras och de mängder med tillresande unga tjejer som kommer hänga utanför och i Vida Arena har respekt med sig.

Mello-Pontus och jag intervjuades av Eftermiddag i P4 Kronoberg tidigare idag.20161130_1538391Någon som kanske kommer dra blonda tjejer av ett helt annat slag till Växjö är snart 88-årige Owe Thörnqvist men vi får hoppas att de ordnat sittplats och inte hänger i klasar utanför logen. Själv satsar jag på att få en glimt av supersnyggningen Robin Bengtsson som också kommer till Växjö. Just att deltävling tre har sådan bredd tror jag kommer göra den till en riktig kanontävling här i Växjö!

Vill du lyssna till när jag och Mello-Pontus gästade Per Brolléus tidigare idag hittar du inslaget 50 minuter och 40 sekunder (du kan hoppa direkt dit) in i Eftermiddag i P4 Kronoberg genom att klicka HÄR (c:a 5 minuter kort).20161130_1555381Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna