VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu blir det fängelse

Gissa hur skönt det var att vakna hemma i sin egen säng idag efter att ha varit på resande fot sedan i onsdags?!
Jag menar inte att jag har bott dåligt på något sätt men just att ha hela sin tillvaro i en resväska som byter plats varje kväll sliter ganska mycket. Samtidigt är såklart både jag och min resväska oerhört tacksamma över att vi har så många gästfria vänner som öppnar sina hem för oss ;-). Tack My, T och Annika för denna gången!
20161105_125429Jag tror det är så att jag kommer till en gräns när jag behöver lugn och ro omkring mig och i det läget sinar min sociala kompetens och jag längtar bara hem något förskräckligt. Den gränsen nåddes igår. Som tur var hade jag varit förutseende nog att boka tågbiljetter hem BÅDE lördag och söndag eftersom jag känner mig själv ganska väl. Tur var det för tåget var överbokat så massor av människor stod utan platser och det var ett fasligt kaos med hundar, ungar och genomsvettiga, högröda föräldrar överallt.

Tyvärr var känslan av att komma hem inte riktigt lika härlig som jag hade hoppats…
Farbror Polisen (och då syftar jag inte på den trevliga Polisen som fotograferade och inte kunde svara på OM det var ok att ställa som jag gjorde) hade nämligen gjort sig det stora besväret att bötfälla mig för olovlig parkering! Rond 1 mot Polismakten börjar imorgon kan jag lova…
20161105_153247Det var ingen nådig lista som satt på rutan. Jag känner mig sannerligen som en förbrytare av den värsta sorten och funderar på hur många år framöver jag kommer behöva tillbringa bakom lås och bom. Det är TUR att Polisen prioriterar oss tunga förbrytare och inte 84-åringar som ligger medvetslösa på vägen och behöver hjälp.. (tidigare i veckan hjälpte My och jag en man som låg på vägen, du kan läsa om det HÄR).
20161105_155722Nu ska jag ut med Råttan i snöslasket och senare blir det utomhusträning med PT-Gustav, något jag inte är helt hundra att jag ser fram emot p g a vädret utanför dörren..

Ps. HÄR kan du läsa om hur förbannad jag var när jag skulle parkera bilen i Alvesta häromdagen….


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna