VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Före- & Efterbilder – Swiss Skin Renewal + erbjudande till er!

Många har hört av sig och undrat om jag varit nöjd med hemmabehandlingen Swiss Skin Renewal.
Nu har jag kört en hel kur och det har även hunnit gå en tid då huden fått återhämta sig. Därmed kan jag äntligen ge den mitt utlåtande och bjuda dig på både före-, under tiden- och efterbilder.

Att denna hudbehandling vann priset ”Årets Innovation 2015” på Swedish Beauty Awards förvånar mig inte…20160917_140922 Jag får erkänna att jag var lite smånervös inför att sätta rollern mot kinden första gången men faktum var att de tunna små nålarna inte alls gjorde ont. Istället upplevde jag en känsla av att det hände grejer i ansiktet när jag med milt tryck på handen rollade fram och tillbaka. bild Jag fick snabbt in rollningen som en naturlig del i min kvällsrutin med rengöring och insmörjning. Anti age serumet som ingår i Skin Renewal är riktigt bra och något jag kommer fortsätta använda mellan behandlingarna! Före och efter varje rollning rengjorde jag rollern med Sanitizing Spray, vilken inte ingår i ”paketet” men också kan beställas via Swiss Clinic.

Nu till resultatet. Jag trodde nog att behandlingen skulle vara lite komplicerad och tidskrävande men ändå väl värd besväret. Min upplevelse är dock att jag inte upplevde den betungande över huvud taget och att resultatet är över förväntan trots att jag var lite fundersam mitt i då jag upplevde att huden blev ganska fnasig och att det poppade upp ett par finnar. Senare förstod jag att det måste varit en del i processen att bli av med gamla hudceller och bygga upp nya. Det jag särskilt lagt märke till är att mina porer blivit mindre, att ett litet ärr blivit mindre synligt och att huden ser slätare och friskare ut. Så här såg jag ut under behandlingen. PhotoGrid_14774010669421. Dag 1 (innan första behandlingen). Stora porer och lite grådaskig.
2. Dag 6. Fnasig och lite finnig.
3. Dag 10. Rosig med ny lyster i hyn.

Sammantaget är detta en naturlig behandling jag verkligen kan rekommendera till den kräsna hemmafixaren och om du också är sugen på att testa (eller kanske köpa en tidig julklapp till någon du gillar) får du just nu 20% rabatt på hela sortimentet hos Swiss Clinic om du använder kampanjkoden AZA när du beställer senast den 15 november.

Swiss Clinic har dessutom både ögonfransserum, en anti cellilute behandling som även motverkar bristningar, tandblekningsprodukter m.m. Rabattkoden gäller på alla produkter och om du klickar HÄR kommer du direkt till hemsidan där du kan läsa mer om alla produkter och beställa. Kram Å

Utvärderingen genomfördes i samarbete med Swiss Clinic.


Kommentarer


  1. Linda 26 oktober, 2016 on 22:30 Svara

    Hej!
    Vill beställa Skin Renewal, men kan inte nyttja din kod, varför?

    Mvh Linda

    • Åza Brennander 26 oktober, 2016 on 22:42 Svara

      Hej Linda! Kul att du vill testa. Tror du kommer bli jättenöjd. Kollade koden och misstänker att det ska vara AZA istället. Ändrat i inlägget. Hör av dig igen om det fortfarande inte funkar. Kram Å

  2. Linda 27 oktober, 2016 on 08:15 Svara

    Fungerar inte med ASA heller ?

  3. Linda 27 oktober, 2016 on 08:16 Svara

    Mitt fel skrev ju ASA o inte AZA ? Nu funkar det ?

    • Åza Brennander 27 oktober, 2016 on 08:18 Svara

      Puh! Hann bli riktigt svettig där Linda ;-). Härligt att det funkade nu. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna