VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att säga förlåt

God kväll fina du!
Har du tänkt på att ett av de bästa orden som finns att säga och höra är ordet FÖRLÅT? Idag har jag både sagt och hört det och herregud vad skönt det är när det sägs!

Fast man vet att det ger en sådan skön känsla att säga kan det dock vara nog så svårt att bjussa på ett förlåt. Förra veckan sa jag onödigt hårda ord till en vän. Ord som egentligen handlade om helt andra saker än det jag byggt upp inom mig. Jag tror ofta det är så när man blir arg, besviken eller irriterad på någon, att när det ”smäller” så är det p g a något helt annat än det som är roten till besvikelsen. Så var det i a f för mig och tyvärr tog det mig lite för lång tid att komma fram till att ett förlåt var på sin plats. Men idag har jag sagt det och vi har dessutom pratat igenom vad det egentligen var som orsakade min reaktion. Vi är vänner igen och det känns bättre än bra. Något som kändes nästan lika bra var det förlåt jag fick tillbaka av en helt annan person ikväll. Det kändes också bra för det är ju mycket härligare att vara vänner än ovänner.

På tal om vänner tittade jag i helgen förbi en god vän som jag definitivt inte har något otalt med. Vad som skulle bli ett snabbt stopp på max en halvtimme blev ett par timmar och trots att det innebar att jag missade något jag sett fram emot länge anser jag att ingenting kan vara viktigare än att krama om någon som behöver det!S5 För att vara riktigt ärlig var det inte bara My jag ville träffa. Äntligen fick jag nämligen möjlighet att gosa lite med den här charmige killen. Mys Ragdoll katt Sture!Sture Det var längesedan jag strosade runt i de mysiga gränderna i Sigtuna så Tant Brun var ett kärt återseende. S4 Känslan av att vara den långa är något jag sällan upplever..S6 Jag lämnade My och Sture på samma sätt som jag fann dem och med tanke på min intensiva helg borde kanske även jag prioriterat lite lugn och vila.S3Kvällens visdomsord får bli att hellre säga förlåt en gång för mycket än en för lite.

Trevlig kväll! Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna