VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snälla, dela så vår objudna gäst hittar hem

Igår kväll höll jag på att få en mindre hjärtinfarkt när jag i godan ro strosade runt i huset och pratade i telefon med en killkompis. Plötsligt fick jag nämligen se den här lilla rackaren smyga omkring på upptäcksfärd i mitt vardagsrum. Jag skrek i högan sky ”Jag har en kattunge i mitt hus!” samtidigt som min franska bulldog fick syn på vår objudna gäst vilket resulterade i att jag sög henne i nackskinnet på en hundradels sekund och avslutade samtalet lika snabbt!

Kattungen var inte det minsta rädd och efter att Råttan slutat hyperventilera fångade jag in katten som är något av det keligaste och raraste jag har stött på. Bara jag tittar på hen (den är så liten att jag omöjligt kan avgöra om den har en snopp eller snippa) börjar hen spinna. Det kan ju därför omöjligt vara en vildkatt som förirrat sig hem till mig. Jag tror inte heller att det är en sommarkatt som någon har dumpat eftersom den är så liten. Förmodligen är det någon därute som är jätteledsen över att jordens raraste lilla kisse har försvunnit. Därför behöver jag din hjälp att hitta ägaren eller någon som känner igen katten för just nu verkar den inte ha några som helst planer på att flytta hem. Så SNÄLLA, om du bor i Växjö med omnejd hjälp mig att dela detta inlägget så att kattungen kommer hem igen.
20160826_223203I natt har min gäst sovit på en fluffig dunkudde i en fåtölj i mitt uterum. Självklart med dörren lite på glänt ifall hen hade haft lust att traska hem igen. När jag kikade till min uterumsockupant tidigt i morse (jag som älskar sovmorgnar) sände den inga signaler om att lämna sitt härbärge.
20160827_072809En riktig liten linslus och ett charmtroll är det dessutom och efter att Råttan lugnat nerverna verkar faktiskt även hon gilla vår gäst.
20160827_101732Eftersom kattungen inte verkar vilja lämna oss för tillfället bjöd jag på frukost i morse, vilken intogs med stor aptit. Senare kom vår snälla granne Rita bort med både kattlåda och kattmat så nu är vi rustade för kattbesök hela helgen om det skulle behövas.
20160827_075251 Jag har ringt Djurens Vänner som bad mig sätta upp lappar i de närmaste butikerna, be så många som möjligt dela facebookinläggen och avvakta till måndag om ingen ägare har gett sig tillkänna. Men faktum är att jag redan börjar fästa mig vid det lilla pyret så om ingen hör av sig skulle det kännas väldigt svårt att lämna in vår objudna gäst…
20160827_104142 Håll nu tummarna för att allt löser sig till det bästa och återigen, snälla hjälp mig dela detta till vänner och bekanta..

På återhörande. Kram Å


Kommentarer


  1. GC 27 augusti, 2016 on 17:18 Svara

    Vilken gullig katt. Du får berätta hur det går. Snällt av dig att ge den en plats i ditt hem så länge 🙂

    • Åza Brennander 29 augusti, 2016 on 12:24 Svara

      Ja bedårande! ”Tyvärr” flyttade katten ut i lördags kväll och jag saknar den redan trots att jag innerst inne vet att det var bäst som skedde. Kram Å

  2. Helena 28 augusti, 2016 on 02:08 Svara

    Men så fint av dig att ta in den lille❤️ Om ingen ägare hör av sig och du inte kan ha den kvar är den hjärtligt välkommen hit till oss 🙂

    • Åza Brennander 29 augusti, 2016 on 12:25 Svara

      Så snällt av dig Helena! Dock flyttade katten ut igen lördags kväll så jag hoppas den har hittat hem igen. Kram Å

    • Åza Brennander 3 september, 2016 on 11:23 Svara

      Katten har dykt upp igen! Provar att mejla dig Helena. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna