VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Garanterad värmebölja på midsommar

 Whiiiii, nyper mig i armen för äntligen är det 100 % spikat vad jag kommer göra i midsommar!

Har velat fram och tillbaka mellan olika alternativ och TACK alla ni som kommit med förslag och inbjudningar till trevligheter. Men eftersom jag är en traditionsbunden människa föll liksom allt på plats när vännerna Terece och Marcus, som jag firat midsommar med de senaste åren, undrade om vi skulle hänga ihop i år också men på helt andra breddgrader.

Vi har verkligen haft det kanonbra tillsammans tidigare år och vädret har varit helt ok mellan skurarna. Men någon åskvärme har det inte precis varit tal om och det var just det som inte gjorde mig särskilt svårövertalad, även om det nu spekuleras i ganska behagliga temperaturer hemmavid också…IMG_9568IMG_9637IMG_3921IMG_5805IMG_965920140621_142222 Så i år blir det inte en midsommarafton på Vettershaga eller en midsommardag till havs och även om jag kommer sakna många av vännerna tror jag inte det blir svårt att stå ut med vad midsommar 2016 erbjuder heller.

 På onsdag kväll checkar jag nämligen in på spahotell i Palma på Mallorca och något säger mig att det inte kommer kännas särskilt hårt att sakna midsommarstången i garanterad spansk värmebölja…4_91big-rn9281-pj1På återhörande och trevlig kväll!

Kram Å


Kommentarer


  1. Annette 20 juni, 2016 on 21:27 Svara

    God Kväll! Log för mig själv när jag läste vart du skulle – jag har också blivit sugen på Palma och letat resor dit ikväll. Vi tänker oss aug-sept. Ska bli kul att se vad du tycker. Midsommar blir det Göteborg och konsert m Bruce Springsteen för oss!
    Önskar Dig en underbar midsommar!
    Kram kram

    • Åza Brennander 20 juni, 2016 on 21:29 Svara

      Wow! Inte fel det heller. Detsamma önska jag dig. Lovar att återkomma om själva upplevelsen av Mallis! Kram Å

  2. Diana - "La madre" 21 juni, 2016 on 09:44 Svara

    Ser hur grymt härlig ut som helst. Tror inte du kommer att sakna midsommarstången direkt, det kommer att vara så härligt därborta. Ha det bäst och trevlig midsommar i förväg. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna