VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Med sådana vänner behöver man inga ovänner

Ärlighet varar längst är ju något de flesta utav oss säkert skriver under på men därifrån behöver man kanske inte dra det till att vara brutalärlig, i alla lägen, särskilt inte om man ej tillfrågats om sin åsikt..

I morse tog jag och min obetydligt mer solbrända och något bystigare vän Anna (sominteharinsta) en PW med Råttan i vanlig ordning innan jobbet. Så långt var väl allt frid och fröjd även om Anna hann ge mig en och annan pik för mina korta, bleka ben och gnälla lite över att de pinnade på lite för snabbt för henne (jag tar typ två steg på ett av hennes så jag tror pikarna mest grundar sig i avundsjuka för att jag hinner gå dubbelt så långt som henne på samma tid. 😉

2016-06-01 09.06.54

Eftersom hon inte är helt lätt att bli av med satt hon i vanlig ordning på toastolen och pladdrade på om ditten och datten under tiden som jag gjorde mig i ordning för dagen. Jag får väl erkänna att jag bara lyssnade med ett halvt öra men bara man hummar instämmande någon gång emellanåt är min vän mer än nöjd över sällskapet.

Det var när hon började gapskratta och slå sig på knäna som jag insåg att jag måste missat något. Anna skrattade så hon knappt fick luft samtidigt som hon pekade på min kjol och textade på sin mobil. Jag fattade verkligen INGENTING. Vad var det som var så roligt med min färgglada kjol från Desigual??

20160602_100605
När hon lugnat ner sig och slutat skriva på Facebook förklarade hon hur speciell och rolig hon alltid tyckt att den färgglada kjolen är och att hon aldrig tyckt att den har passat mig särskilt bra!

Samtidigt bad hon mig kolla Fb där hon skrivit följande: ”Kul kära Häx Åza att få bli jämförd med din kjol… som då dagen till ära är sådär….Men tycker om dig ändå och önskar dig en fin dag i kjolen . Bjud gärna ut henne på lunch så får ni se underverket.” 

Jag svarade nämligen henne med att likheterna mellan henne och kjolen därmed är slående, d v s även Anna är ju väldigt speciell… och rolig!

20160602_100620
Med vänner som Anna behöver man inga ovänner… Hon fyller liksom ut alla eventuella tomrum i vänskapsbanken. Finns flera anledningar till att hon kallar mig Häx (Häxan) och jag kallar henne Bitch (för den underbara satmara hon är).

Någon som inte instämde i att kjolen är anskrämlig på mig var min trogna vapendragare svägisen/kollegan Sofia. Eller så var hennes infall att inta lunchen på Stortorget ett sadistiskt uttryck i att förnedra mig offentligt inför Växjöborna.  😉

20160602_122545

Igår hade jag en helt annan kjol och då blev jag bortbjuden på grillkväll. Det kan jag nog inte räkna med att bli ikväll med tanke på att jag visat upp mig hela dagen i den fula kjolen. Det kanske är dax att förpassa den till väldigt långt in i garderoben.

Trevlig kväll! Kram Å

20160601_195537
Ps. Anledningen till att jag drog på mig den gamla trasan var att jag efter Annas pikande om mina bleka ben just sprayat benen med Marc Inbane BUS (Brun Utan Sol) och inte ville färga av mig på något jag är mer rädd om…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna