VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PROTESTER inför modevisningen för Love Forever på Formex

God kväll fina du! Nu har jag äntligen gått igenom bilderna från modevisningen för Love Forever på Formex och tänkte bjuda dig på ett litet axplock från vår dag i fina kläder från kommande höst- och vårkollektioner.

En tråkig grej som hände i år var att Terece strax före visningen blev kontaktad av mässarrangören som berättade att de hade fått klagomål på att vi spelar för hög musik i samband med modevisningen och därför var tvungna att begränsa visningen till 10 minuter, vilket självklart är omöjligt så vi körde på som vanligt ändå…

Det roliga i kråksången är dock att när det började sprida sig på mässan och på sociala medier att det inte skulle bli fler modevisningar på Formex framöver blev protesterna så omfattande så nu har mässarrangören backat och vill istället att Terece ska arrangera modevisningar ALLA mässdagar på nästa Formex!
aza_0557-LoveForever201508anpe Något som är oerhört lyxigt är att bara få slå sig ner och bli fix färdig utan att behöva lyfta ett finger själv! Denna gången flätade Carro in löshår i min fläta samtidigt som Ida fixade sminket. Med andra ord multitasking på hög nivå.2015-08-19 11.17.53 Kin passade på att plocka ögonbrynen ivrigt påhejad av Anna och Lynn.PhotoGrid_1440437227731Uppenbarligen blev brynen bra för genast skulle de fotograferas tillsammans med Annika.
Min underbart fina vän Terece som är grundare och designer för Love Forever hade även bjudit in ”MindfullyRaw” Tanja som bjöd på helt fantastiska raw food bakverk. Helt nytt för mig som blev oerhört positivt överraskad!Tanja har lagt ut ett klipp från montern på sin Youtube-kanal, där hon intervjuar oss och låter oss svara på kluriga frågor. Klippet med oss hittar du HÄR.

Nu åt vi inte bara raw food utan självklart även Mona-Lisas hälsotallrik som är ett stående inslag på Love Forevers modevisningar. Sofia (Miss Living), My, Emmy, Niiinis och jag lät oss väl smaka.PhotoGrid_1440445991952Annika, lika vacker på in- som på utsidan samt Kin och Ankie som intervjuas av Tanja.

Så var det då dags att äntra catwalken. Min första outfit var en lång spetsklänning och en leopardmönstrad fuskpäls med fantastiska broderier på ryggen. Även smyckena är från Love Forever.PhotoGrid_1440436800329Outfit no 2 var en lite sportig klänning/tunika med Peacemärke. Jag verkligen älskar färgen och att den sitter lite löst kring midjan så att sommarens extrakilon inte syns så väl.PhotoGrid_1440436900551Nöjda och glada modeller!PhotoGrid_1440437007732 Terece omringad av hela gänget! Vill du kika in hos de andra tjejerna har jag lagt klickbara länkar nedan till dem som har bloggar.

 Emmy Parnevik, Christina Melin, Engla Pettersson (Englas Showroom), Sarah Tjulander, Kin Hermansson, Terece Almering, My Martens, Anna Book, Marie Herrey, Annika Duckmark, Ankie Bagger.

Kvällen avslutade vi på mysiga Strandbryggan där Terece bjöd oss på middag.
Fr. vänster Ulrica, My, Sara, Annelie, Terece, Annika, Marie, Christina, jag och Carola (Lakewoodliving).PhotoGrid_1440498459838Nu kommer strax min hungrige hockeykille hem från träningen så därför säger jag god kväll och önskar dig en trevlig sådan!

DSC_0092-LoveForever201508anpe Kram Åza

Foto: Privata, Ulrica Thuresson och Annelie Persson


Kommentarer


  1. Malin C 24 augusti, 2015 on 21:08 Svara

    Vilken fantastisk fläta!! Supersnyggt!
    Åh Stockholm, Växjö i alla ära men jag längtar hem emellanåt…
    Har du något tips på shopping så tas det tacksamt emot av denna bloggläsare. Jag har koll på Cenino, Kompaniet och Soho.
    Kram Malin

    • Åza Brennander 24 augusti, 2015 on 23:11 Svara

      Soho är kanon när det gäller smycken och väskor! När det gäller inredning går jag till Bohaget. När det kommer till kläder har du missat den bästa butiken i staden! True Me på Grand Samarkand är klart bäst enligt mitt tyckande. Kul att du gillade flätan, det gjorde jag också. Måste öva lite bara ;-). Kan förstå att du saknar storstaden ibland. Kram Å

      • Malin C 25 augusti, 2015 on 20:59 Svara

        Tack snälla! Då ska jag kika in där någon dag. Trevlig kväll!

  2. Terece Almering 24 augusti, 2015 on 22:39 Svara

    Puss på dig Åza! Vem är det som pillar dig i håret på sista bilden :-)?

    • Åza Brennander 24 augusti, 2015 on 23:08 Svara

      Har faktiskt ingen aning men skönt var det ;-).Puss tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna