VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

No make up

God morgon kära du!

Då är det dags för veckans sista officiella arbetsdag och som jag längtar till morgondagens sovmorgon och långfrukost med Han som har orsakat mig mest huvudbry av alla denna veckan..

En hel helg utan onödiga måsten ligger framför mig,  huset är nystädat och vaserna fyllda med härligt krispiga tulpaner (betydligt färgstarkare än mig som låtit fejset vila från sminket hela veckan). Dessa fyndade jag på torget i förrgår för bara 25 spänn bunten! Galet billigt som kändes extra bra i den småländska plånboken ;-).

IMG_20150128_130905En liten surprise så här på fredagsmorgonen är att jackan jag har på mig nu ligger ute på online REA hos Style Level så om du också gillar den hittar du den till halva priset HÄR.

Ha en fin dag!

Kram Å


Kommentarer


  1. Tina 30 januari, 2015 on 07:38 Svara

    Önskar dig en skön helg. Vi skulle ha lite tacoparty med några goda vänner, men dom ringde igår kväll och avbokade, och jag förstår, dom var så sanslöst förkylda….
    Förhoppningsvis blir det lite kallt och sol här i Dalarna, så jag kan fortsätta på min skidkarriär 🙂
    Har ju inte åkt längdskidor sen kanske årskurs 6, och det är ju några år sedan.

    Keep up and enjoy!
    Kram

    • aza 30 januari, 2015 on 15:40 Svara

      Tack detsamma Tina! Du kommer säkert göra succé på skidorna!
      Tråkigt med inställd middag men det är nog ett gott besluta att inte träffa förkylda vänner. Själv är jag inne på sjunde veckan med förkylning. Inte roligt.

      En riktigt fin helg önskar jag dig!
      Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna