VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stödstrumpor Victorias Secret och avslängda av tåget…

, , , , , ,

Nu har vi varit hemma i snart tre dagar och jetlaggen börjar lägga sig.. Resan hem gick fantastiskt bra, tills vi kom till Sverige..
 
Vi flög med Thai Air från Phuket till Bangkok, där vi hade 4 timmars väntan tills flyget skulle ta oss vidare till Köpenhamn. Dock är det inte särskilt svårt att slå ihjäl tiden på BKK. Det finns mängder av härliga affärer som man kan spendera hur mycket pengar som helst i (om man har några kvar)! En av dem är Victorias Secret där det blev lite smått och gott till både mig själv, nära och kära!
 
Något som jag alltid har på mig när jag reser långt är STÖDSTRUMPOR. Det är faktiskt hur bra som helst men kanske inte så sexy ;-).. Det minskar risken  för blodpropp OCH gör att fötterna inte svullnar! Can´t live without them!
 
HUR pinsamt tror du Tim tyckte det var att ta detta kortet på en skala….. Jag kan lova dig att skalan inte räcker till…
 

 
Att flyga med Thai Air är fantastiskt bra. Tim (och jag) var saliga över de egna touchskärmarna som man kunde välja bland 100-tals filmer, tv-serier, spel och annat smått och gott på! Alla gånger jag har åkt till Thailand har jag bokat via Jorden Resor och det är en resebyrå jag varmt kan rekommendera. Jag vet att jag alltid får bästa pris, de kan i princip trolla fram vad som helst och är grymt trevliga att ha att göra med!
 
Just det, du undrar säkert vad det var som hände i Sverige… Vi blev faktiskt verkligen avslängda av tåget, med packning och allt. Jag hade nämligen laddat ett resekort med pengar för att ta första bästa Öresundståg tillbaka till Växjö. Dock blev det väldigt knappt med tid på Kastrup så jag hann inte köpa biljett utan vi fick hoppa på tåget med andan i halsen. Jag tänkte naivt att det skulle lösa sig under resans gång.. Men icke sa Nicke! Har man inte köpt biljett i förväg är man tvungen att betala 1 000 kr i straffavgift, även om man hoppar av tåget! Turligt nog lyckades jag förhandla bort straffavgiften men vi fick snällt hoppa av på Hyllie, som var första stationen efter Kastrup. Jag kan intyga att det inte finns mycket att göra i Hyllie kl 08.00 en torsdagmorgon… När vi hoppade av  tåget i ett kallt, regnigt och mörkt Hyllie kände jag inte att ”Borta bra men hemma bäst”, snarare tvärt om…
 
//Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna