VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken chock!!!

, , , , , , , , , ,

Åsså lite mera Thailand igen…
 

 
I förra inlägget berörde jag det lite, nu kommer avslöjandet ;-). Det var nämligen inte bara från jobbet jag tagit semester, min hjärna hade helt loggat ut när jag var i Thailand..
 
Samma dag som vi skulle åka hem började Tim och jag dagen med en lång och härlig frukost vid poolen på Bann Chang Thai! Om du fortfarande inte har kollat in hemsidan måste du bara klicka på länken ovan eller kika in på Fb sidan HÄR. Stället är verkligen helt magiskt, overkligt och jag tror faktiskt att det är det bästa stället jag någonsin bott på! Det är helt obegripligt att Tim och jag kunde ha en sådan tur att det fanns en liten lucka i bokningarna just när vi var i Phuket! I vanliga fall hyrs villan främst ut till grupper/familjer som vill sätta en extra guldkant på semestern. Det lugn och den harmoni jag kände under de dagar vi var där är helt obeskrivlig. Även personalen var helt fantastisk och tog hand om oss som om vi tillhörde familjen. Vi fick t o m alla våra kläder tvättade! Det är första gången jag kommit hem från en långresa utan smutstvätt! Grymt lyxigt! Vi kände oss både välkomna och omhändertagna från första stund och kanske var det därför min hjärna slutade fungera…..
 

 

 
Vi hade blivit lovade att få behålla vårt rum hela dagen (eftersom vi inte skulle flyga till Bangkok förrän på kvällen) och man hade t o m löst transporten till flygplatsen åt oss. Efter frukosten medan Tim lekte med barnen kollade jag våra biljetter en extra gång.. Jag upptäckte då att jag sagt fel avgångstid, men det diffade bara på en halvtimma så jag konstaterade att det var lugnt… trodde jag..
 

 

 
Jag gick ut för att meddela att vi behövde skjuts lite tidigare och som tur är håller jag upp biljetten samtidigt. Stefan tittar oförstående på mig och säger ”men Åza, det är tisdag idag”. ”Nä, det är onsdag”, svarar jag! ”Nä Tuesday den 7 januari” säger Stefan. ”Nähädå, Wednesday den 8 januari, det står ju det på biljetten” replikerar jag! Stefan skakar på huvudet och jag frågar en i personalen som snabbt svarar ”it is Tuesday 7”!
 
Herregud! Jag hade tagit fel på en hel dag! Vi skulle alltså inte åka hem förrän nästa kväll! Jag ville verkligen sjunka genom jorden! Kan inte minnas när jag senast känt mig så dum! Transport och allt var ju ordnat och dessutom hade vi helt plötsligt ingenstans att bo den sista natten eftersom ett stort gäng med svensexekillar från Australien skulle checka in i villan senare på kvällen!
 
Men, som vanligt löser sig allt till det bästa bara man har fantastiska vänner! Stefan råkar nämligen ha ett ställe till som han håller på att renovera. Även det kommer hyras ut till grupper/familjer och det är nästan klart för första gruppen kommer i början av februari. Eftersom övriga familjen också skulle flytta dit på eftermiddagen och det fanns lediga rum så var vi varmt välkomna att följa med dit också! Jag som absolut inte ville vara till besvär föreslog självklart att vi kunde lösa något på egen hand men när Petra sa att de verkligen VILLE att vi skulle flytta med kunde jag inte tacka nej (inte ville jag heller eftersom det innebar ytterligare ett dygn med dessa fantastiska människor)! Sagt och gjort! På eftermiddagen gick flyttlasset vidare till Bann Dog Mai (som jag tycker det ska heta eftersom temat för villan är blommor och blomma heter Dog Mai på Thai)…
 

 
Som tack för denna enorma gästfrihet och hjälpsamhet bjöd Tim och jag hela gänget på middag på stranden senare på kvällen! Kolla in bilderna i bildspelet!
 
Kram från klantarslet Åza Puckot Brennander…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna