VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dejt i Malmö och lite trendspaning..

, , , ,

God morgon!
Hoppas att du har sovit lika utomförträffligt som mig! Idag väntar en dag som hela min lilla familj (Tim + Råttan) har sett fram emot länge! Följ mig på Instagram så får du veta vart vi ska i em… 
 
Igår var jag faktiskt också ute och reste.. men då i ett annat väderstreck.. Jag var nämligen på blixtvisit i Malmö på eftermiddagen, där jag hade min andra dejt med Herr Faxium! Denna gången fick jag en rejäl kyss kan jag lova!  😉
 

Se hur nykysst jag är.. Rodnar över hela ansiktet..
 
Om du inte har följt min blogg kan du läsa ett tidigare inlägg HÄR där jag berättar om Fraxium som är något så sexigt som en helt fantastisk behandling vad gäller hudföryngring!
 
Det är nu ganska exakt en månad sedan jag genomgick min första behandling av fem och faktum är att jag märkte en viss skillnad redan efter 2-3 veckor! Inte så att jag vaknade upp och inte kände igen mig i spegeln men jag började reflektera över att hyn såg väldigt fräsch ut, utan att koppla det till min Fraxium behandling fyra veckor tidigare.. Men det är faktiskt så att det känns som jag har en mer ”glowing” hud och att den är lite stramare..
 
Även denna gång hämtade Världens bästa Sara från Victus Medical Group upp mig på stationen (vet du att man kan resa för 133 + 32 kr t o r med Öresundståget från Växjö till Malmö, det skulle kostat 424 kr m SJ..) och körde mig till kliniken för behandlingen. Själva behandlingen tog mindre än en timma så 1.5 timme senare satt jag på tåget tillbaka till Växjö! Sååå smidigt eftersom jag kunde sitta och jobba hela vägen och det därmed inte blev mer än en lunch jag ”tappade”!
 
Igår kväll kände jag faktist en liten hetta i ansiktet men idag känner jag ingenting mer än efter en grundlig hudrengöring! Tycker detta är så otroligt spännande och ser fram emot slutresultatet framåt våren (det ska gå 4 v mellan behandlingarna och jag ska ut och resa lite i slutet av året).. 
 
En helt annan sak… Jag undrar vad jag igår hade för effekt på folk.. På resan ner glömde hon som satt mitt emot mig sina handskar. Turligt nog hann jag springa ifatt henne för att ge henne dem. På hemvägen glömde herr´n mitt emot sin mössa, men det upptäckte jag inte förren vi rullade vidare, så jag hoppas att han inte frös om skulten igår kväll..
 

 
Trendspaningen ligger i att smycken i rose kommer starkt! Malmö har koll! Jag kände mig helt rätt i mina rose örhängen och armband från SNÖ. Så jäkla snyggt!
 
Önskar dig en riktigt härlig Lördag!
 
Kram Åza


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna