VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att ta saken (saxen) i egna händer..

Jag låter mig ofta imponeras av starka, företagsamma människor och jag beundrar verkligen dem som tar tag i saker och ting och inte bara väntar på att någon annan ska lösa biffen…
 
Något som imponerade stort på mig häromdagen var en ung kvinna som nyligen bytt jobb. Jag har bara träffat Ida Frogemar några enstaka gånger så vi känner inte varandra egentligen men för några dagar sedan stegade hon frankt in på mitt kontor och presenterade vad hon kan erbjuda mig i sin nya tjänst som platsansvarig arbetsledare på HS Service och support.
 
Det tycker jag är både tufft, kaxigt och drivet och jag kan lova er att nästa gång jag behöver hjälp hemma, i trädgården eller på kontoret är det Ida som jag kommer tänka på i första hand!
 

 
På tal om att ta saken i egna händer har jag idag friserat familjen! Jag har egentligen ingen aning om hur man klipper hår men har ändå klippt Tim sedan han var liten. Både Tim och maken var i alla fall mycket nöjda med resultatet vilket gladde mig mycket och smålänning som man är sparade vi återigen några kronor som kan läggas på mycket roligare saker!
 
Något som var mindre begåvat var att använda en fleecepläd som cape… Om du någon gång försökt få bort hår från en fleecepläd förstår du vad jag menar…
 

 
Märkligt dock att det alltid ska tjatas och gnällas innan jag får sätta saxen i Tims barr… Märkligt också att han alltid blir så nöjd att han passerar spegeln olovligt många gånger och berättar om hur många som gillat hans bild på Instagram… Men det är väl så det ska vara… mamma tjatar, sonen gnäller och hunden skäller ;-)!
 
Nu är det snart dags för middag. Ikväll blir det laxburgare med remouladsås och jag tycker nog att jag har förtjänat ett glas vitt till det..
 

 
Trevlig kväll önskar jag dig från vårt lilla Paradis!
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna