VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hämnden är ljuv! Stick och brinn!

Igår var jag på kontoret några timmar innan jag bestämde mig för att koppla vidare växeln. Lika skönt som det är att ha friheten att göra så, lika tufft är det att aldrig känna att man är riktigt ledig.
 
Men jag ska verkligen inte klaga! Jag har trots allt möjligheten att sitta på landet och prata i telefon, mejla och samtidigt umgås med familjen!
 
När vi kom tillbaka till Källreda hittade Tim och Danne ett getingbo i vedboden! Är det något jag verkligen är livrädd för så är det getingar! Så sent som i lördags fick Råttan ett getingstick i tassen och det var mycket gråt och tandagnisslan innan jag hittat och fått bort den otäcka gadden! Det var verkligen en pärs tyckte både matte och Inez Södergren Brennander! Därför står inte getingar särskilt högt på vår ”gilla-lista” just nu!
 

 
För att bli av med getingboet hämtade Danne DAMMSUGAREN! Jag trodde verkligen han skojade, men icke! Källreda består numera av ett getingbo mindre och jag fasar för vad Djurens vänner tycker om detta..
 

 
Eldfllugor?? Nej, Getingbo i dammsugarpåse….
 

 
Efter att ha dammsugit upp och bränt de oinbjudna gästerna kunde vi sätta Tim i lite arbete.. Önskar man sig ett obegränsat surfabonnemang ställer man upp på nästan vad som helst. ;-).
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna