VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi misstänkte förlovning eller bröllop mellan Johanna Toftby och Janne Fors..

Igår var det dags för hejdundrande fest i Göteborg för att fira att min ”Småstadsdrottningskollega” Johanna Toftby just fyllt 40 år!
 
Festen började redan klockan 17, så spekulationerna var många huruvida det skulle kombineras med förlovning eller kanske t o m bröllop…
 

 
Strax efter 15 anlände Danne och jag hotellet och vi var FULLASTADE med grejer… Dock fick Danne bära det mesta, så det syns inte på bilden..
 

Jag hade förberett ett litet bus för Johanna, så vi fick tillgång till festlokalen innan de andra gästerna anlände.
 

 
Jag hade förmånen att få träffa Wictoria Nilsson, en vän till Johanna, som skulle stå för den sångmässiga underhållningen. Jag fick rysningar långt ner i tårna när Wictoria souncheckade..
Schlagerfreak som jag är kunde jag ju inte annat än imponeras av att Wictoria körat bakom några av våra största artister i både Melodifestivalen och ESC! Stoooooort!

 
Sandra Alverstrand hade stått för blomsterdekorationerna. Hon arbetar med både företag och privatpersoner och är så himla duktig! Kolla in hennes blogg HÄR. Du kan också mejla till Sandra på [email protected].
Sandra erbjuder alla mina läsare 50 % rabatt på valfritt arrangemang. Perfekt om du går i bröllopstankar eller ska anordna en fest…
 
To be continued…
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna