VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pinsamma mamman – det är jag!

, ,

 
I kvällens avsnitt fick ni träffa min son Tim lite mer.
 
Vi hade många och långa diskussioner om ifall Tim skulle få medverka i programmet men slutligen gick vi med på det. Uteslutande på grund av att han så gärna ville det själv. Jag är så stolt över honom och tycker också att det är extra roligt att hela hans klass ställde upp, trots att brännbollen blev oavgjord mellan föräldrarna och barnen ;-).
 
Med tanke på vad vi har gått igenom kanske man kan förvänta sig att jag skulle vara mer av en ”curling mamma”. Men jag har sedan den dag vi visste att Tim skulle klara sig varit bestämd gällande att aldrig särbehandla honom p g a hans tuffa start i livet. Tim är inte annorlunda p g a sitt hjärtfel, däremot fick han en annorlunda start i livet och faktum är att jag tror att den tuffa starten har gjort både honom och mig till människor med en ödmjuk syn på livet trots att beskedet vi fick när Tim bara var sex veckor är det värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Inget ont som inte för något gott med sig.
 
Att jag är en ”pinsam mamma” emellanåt får jag stå ut med. Pinsam behöver väl inte bara vara fel? I min värld kan pinsam vara både rolig och annorlunda och även det vet jag att Tim tycker att jag är. Nämn det barn som inte periodvis tycker att mamma är pinsam..
 
Uppmärksammade även att speakerrösten felaktigt sa att Danne är min sambo. Danne är min man! Vi gifte oss på min 40-årsdag för drygt 1.5 år sedan.
 
Några av bilderna i inlägget är tagna av Fotograf Mats Samuelsson (de två första) och MStudio, Martina Wärenfeldt (de på Tim i blöja).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna