VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag var otrogen men insåg snabbt mitt misstag

, , , ,

 
Gissar att det är många med mig som tycker det kan vara svårt att få ihop vardagen. Därför är matkasse i veckorna något jag tycker förenklar betydligt.
 
Tidigare har jag haft matkasse från Familyfood http://familyfood.se/, vilket jag var jättenöjd med men efter ett uppehåll över sommaren nappade jag på ett erbjudande från Linas matkasse.
 
Förmodligen hade jag en väldans otur för jag och Linas passade inte alls ihop. Det började med att jag fick min kasse så sent som vid 21-tiden på kvällen, vilket jag tyckte var märkligt eftersom vi bor centralt i Växjö. Familyfoods kasse kom alltid vid 16.30-tiden..
 
Det var inget fel på recepten och jag är övertygad om att Linas matkasse har många nöjda kunder samt att det som hände mig var säkert ett undantag.. Men en av dagarna, när vi dessutom hade gäster hemma, skulle jag bjuda på fläskkarré. Allt var förberett och det sista jag skulle göra var att steka köttet. När jag öppnade förpackningen spred sig en gruvlig stank i hela köket. Köttet var surt, så det var bara att tina upp något från frysen och slänga köttet. Därmed var min relation med Linas matkasse över och jag kompenserades med ett avdrag på 100 kr på min faktura.
 
Dagen efter kontaktade jag Familyfood och bad att få komma tillbaka som kund. De förlät mig min otrohet och idag väntar jag på en härlig kasse med lokalt producerad mat.
 
Mums!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna