VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Veckan som gått och Fars dag!

 
Veckan som gått har varit helt galen, därför var det extra skönt att komma hem i fredags eftersom Danne hade handlat, packat och planerat allt för en helg på vårt lantställe. Snacka om lyx!
 
Det har varit mycket jobb. Kontorstid har varvats med kundbesök och i torsdags körde jag fram och tillbaka till Karlstad (nästan 80 mil) och hade några riktigt givande möten där. Men det blev en lååång dag.
 
Jag har även hunnit med kommunala gruppen med Moderaterna, PT träning med Leon Hobro http://leonhobro.com/ på http://www.moves.se/  tillsammans med Danne och det har varit massor av intervjuer.
 
Mest spännande tycker jag det ska bli att få se resultatet av ett ”hemma hos” reportage med Se och Hör. Tror det kommer publiceras nästa vecka…
 
Nu är det snart dags att fira Far. Om en liten stund kommer mamma och pappa till oss. Jag har förberett varma mackor med nyplockade trattkantareller (ja det finns faktiskt gott om fortfarande) och vi ska tillsammans titta på nästa veckas avsnitt av Småstadsdrottningar. Det ska bli spännande att höra vad de tycker.
 
Hoppas ni får en fortsatt härlig söndag och krama om era fina pappor lite extra idag!
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna