VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Guldhjärtat 2012 Rösta på Moves and Motivation!

 
Idag sitter jag här med grym träningsvärk igen. Leon Hobro har återigen kört sk*ten ur mig och maken. Tänk att man ändå kan må så bra av att bli peppad till att göra den omöjliga sista armhävningen eller utfallet..
 
Leon har sin verksamhet i samma lokaler som Anja och Fredrik driver Moves & Motivation i Växjö. Moves är i mina ögon Växjös nyaste och fräckaste träningsställe och då menar jag verkligen fräckaste stället. De har nämligen inga speglar, en jättesal med en scen för instruktören och stora skärmar runt om på väggarna som man projicerar instruktören och/eller bilder/film på. Såååå coolt!cool
 
Det är på http://www.moves.se/ jag kör gruppträning och jag är så enormt nöjd med både pass, instruktörer och den härliga/avslappnade/vänskapliga atmosfären. 
 
Nu har jag just fått veta att nomineringarna till Guldhjärtat 2012 presenterats. Växjö finns representerat i inte mindre än tre av fem kategorier!  Att vi som är medlemmar och även Moves är lite extra stolta förstår man om man går in och läser nomineringarna på: http://fitnessfestivalen.se/guldhjartat/
 
Titta gärna lite extra noga i kategorierna Årets gruppträningsinstruktör, Årets klubb/gym och Årets förebild… den 25 november kl 24.00 stängs röstningen..
 
Vill ni hjälpa till att rösta på Växjö och Moves & Motivation är ni Guld värdasmiley. Moves är antagligen både den yngsta och minsta anläggningen så de behöver allt stöd de kan få! 
 
Ps. Moves är även nominerade till Årets träningsställe i Växjö. Sms:a VAX 136 till 72 456 för att vara med och vinna fina priser. Du kan rösta t o m 21 december kl. 24.00.
 
Ps igen.. Missa inte kvällens avsnitt av Småstadsdrottningar i Tv3 kl. 21.00. Tror ni kommer skratta gott åt mig, tillsammans med mig… mer om detta i nästa inlägg.
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna