VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hundutställning i Växjö Tipshall

, , , , , , ,

I helgen arrangeras en stor officiell hundutställning i Växjö Tipshall.
Jag som bara har ställt ut Inez i inofficiella sammanhang tidigare var rent ut sagt ”sketnervös”.
När familjen Södergren Brennander i eftermiddags äntrade Tipshallen befann jag mig så nära chocktillstånd man kan komma. Det var verkligen hundar överallt och enbart i ringen för Fransk Bulldog var 81 frallor anmälda!
Tack vare stöd och hjälp från underbara Jennie och Maja från Jönköping blev min andning så småningom hyfsat normal igen. Faktum är att jag inte vet vad jag hade tagit mig till utan dess härliga tjejers stöd, uppmuntran och goda råd!
Vi lyckades faktiskt knipa ett ”Very Good” och jag är så nöjd med min Drottning Inez, för övrigt den enda Drottning som bor på samma adress som mig.
Eftersom det var så många frallor anmälda förklarade mina nyvunna vänner att det endast var de som fått ”Excellent” som gått vidare vilket jag tror att speciellt Inez uppskattade eftersom det innebar hemfärd. MEN då kom det fram en tjej som sa att vi skulle in igen eftersom hon fått ”Very Good”. 
Jag fullkomligt rusade in i ringen och började ställa upp Inez igen.. Domarassistenten tittade lite konstigt på mig och upplyste mig vänligt men bestämt att Inez INTE gått vidare…
Grymt pinsamt att försöka göra en osynlig sorti inför alla proffsiga utställare..
Men, sån´t är livet. Ett ”VG” är kanon och kanske dyker vi upp igen nästa år, om jag har hämtat mig från chocken vill säga…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna