VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nätdejting – Eliminera riskerna

Denna gången var startsträckan betydligt kortare än sist och kanske beror det på att jag har blivit lite modigare. Medlemskapet i Elitsinglar är aktiverat. Jag känner nyfikenhet igen och det känns bra!

Däremot har jag fortfarande lite svårt att förlika mig med det ytliga i nätdejting, vilket jag även kände i vintras när jag gick med i Elitsinglar för första gången. Hur man än vänder och vrider på det så börjar det ju med att man gillar det man ser och man har ju i det läget inte den blekaste aning om det är en snäll, smart och härlig person eller en skitstövel. Visst kan man tycka att dessa attribut lyser igenom på en bild men med tanke på hur väl jag (miss)lyckats i mina personlighetsanalyser tidigare så litar jag inte ett skit på mitt omdöme!bild (88 of 257)Jag har alltid sagt att det bästa sättet att träffa någon är via bekanta. Att få någon rekommenderad och presenterad för sig men med facit i hand har ju inte heller det varit någon garanti för att det ska bli bra och vännerna har ju dessutom sällan koll på hur deras vän fungerar i en kärleksrelation. Det bästa kanske vore om man kunde ta referenser på potentiella pojkvänner? Kanske inte innan första dejten för då tror jag det är bäst att bilda sig sin egen uppfattning. First impressions last säger man ju.. Men när man har gått några promenader och ätit några middagar och funderar på att ta nästa steg DÅ borde man kanske kontakta några ex och höra vad de har att säga om Mr. Loverboy.

Inser dock problematiken i detta. Det finns nämligen tre sorters ex. och att det kan vara förenat med livsfara att förlita sig på någon av dem.

1. Exet som blivit dumpat av den potentiella pojkvännen
2. Exet som dumpat den potentiella pojkvännen
3. Exet som i samförstånd med den potentiella pojkvännen avslutat deras relation

Faran med att förlita sig på 1:an är att hon kan vara djupt förkrossad och om hon inte har kommit över honom gör hon förmodligen allt som står i sin makt att baktala honom och sprida lögner för att ingen annan ska vilja ha honom så att hon ökar sina chanser att få honom tillbaka.

Faran med 2:an är att hon inte heller är ärlig. Det kan ju vara så att hon är så jäkla glad över att ha blivit av med honom och hans störiga beteenden att hon målar upp bästa toppenkillen för att hon ska slippa hans idoga ”ta mig tillbaka sms”.

Slutligen har vi 3:an som man absolut inte ska underskatta på något vis. Hon kan nämligen vara vännen som alltid ställer upp, som alltid finns där och som alltid har synpunkter på vem han träffar, när han träffar någon, var han träffar någon och om man verkligen är rätt för honom. Allt i största välmening förstås och eftersom det aldrig kommer finnas någon som i exets värld kan mäta sig med henne är en relation som inbegriper en 3:a dömd på förhand att misslyckas.

Jag kan inte påstå att jag blivit klokare efter att ha funderat över hur man kan säkerställa att någon är en bra kille. Kanske ska man bara gå på magkänslan. Men är det någon som har tips och goda råd så mottages de tacksamt!

Trevlig kväll.

Kram Å

Kommentera (3)

Annons

Vinn min favorit från Love Forever

Det var många som ville vinna den förra tunikan jag tävlade ut och då lovade jag att ni skulle få en chans till. Nu är chansen här och denna gången är det en av mina personliga favoriter från Love Forever som du kan vinna! Denna rosa skapelse trivs jag så bra i att jag faktiskt har […]

Read More

Annons

Bästa känslan

God morgon! Känner du igen känslan när man skulle kunna göra nästan vad som helst för att slippa undan träningen och man känner efter ända från tårna om man inte har någon liten åkomma som gör att man kanske borde ställa in det planerade träningspasset? Igår hade jag en sådan känsla men hittade ingen giltig ursäkt. […]

Read More

Annons

Lantisar är vi hela högen

God kväll! Hoppas du har haft en bra dag. Enligt mig och svägisen/kollegan är tisdagar den tråkigaste dagen på veckan men just denna tisdagen har varit ganska ok ändå. Kanske beror det på att jag fastade igår och därför tyckt att det känts som himmelriket att få äta ordentligt idag. Faktum är att när jag […]

Read More

Fira med inreda.com

God morgon! Vill bara tala om för dig att det idag är sista dagen som min fina vän Annelie erbjuder 25% rabatt på ALLA lagervaror i sin nätbutik inreda.com! Kika in och inspireras av varumärken som Tine K, Valerie, Lovely Linen, Love Forever, Rice och mer än 100 till!  En av mina favoriter från Ernst Kirchsteiger är skylten med […]

Read More

För att få de senaste uppdateringarna