VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

När det blir bättre än man tänkt sig

För att vara riktigt ärlig var jag ganska orolig för hur saker och ting skulle utveckla sig idag. Särskilt efter att en felkörning som skulle kunna kvala in i Guinness Rekordbok, följt av en storhandling kl 22.00 på Carrefour med två hungriga ungar i 1.5 timme, en vansinnesfärd över bergen, ett icke fungerande Wi-Fi och en myrinvasion. Men faktum är att denna dagen tillhör en av de bästa på länge..20170725_194433Jag nyper mig själv i armen över hur übermysigt allt är just NU och samtidigt som det börjar dofta underbart från grillen får jag en liten stund vid datorn. På tal om grillen är det andra gången på mindre än sex timmar som den osar över halva grannskapet. Precis som det ska vara på semestern m a o!20170725_204839 Som jag nämnde igår har jag hyrt ett superhärligt ställe utanför Malaga. Närmare bestämt vid byn Casares som nyligen blev utsedd till en av de vackraste byarna i hela Spanien. Jag förstår verkligen varför….
20170725_111954
Dagen inleddes med bergsklättring och man kan väl säga att det inte var EN gång jag förbannade mig själv över att både missat att smörja in mig med solskydd OCH glömt kvar vattenflaskan på diskbänken. MEN när jag väl stod där och blickade ut över Casares var den stunden värd varenda svettdroppe!

4 kilometer senare, 100 situps, 25 armhävningar på fötterna och ett magplask senare uppmanades jag att ALDRIG lägga upp denna bilden på mig själv. Bara därför MÅSTE jag såklart. Det blir liksom inte bättre än så efter en djupdykning och en GAM som cirkulerat över mig större delen av dagen.. Men efter  den insatsen var det min tur att vila och låta grabbarna stå för de fysiska utmaningarna..20170725_115748(0)20170725_14495620170725_141124Kvällens sista dopp (innan middagen vill säga)… En underbar kväll önskar jag dig. Kram Å20170725_181807_003_01

Kommentera (2)

Annons

Mot Malaga

God kväll bästa Du!
Första semesterdagen andra semesterveckan är snart till ända och om en liten stund landar vi i Malaga. Jag har nämligen hyrt ett underbart hus på spanska solkusten och vi har verkligen längtat efter dessa dagar! Nyper mig faktiskt i armen för att den ÄNTLGEN är här!casa los olivosI förmiddags levererades därför Råttan till hundvakten Björn där jag vet att hon har det betydligt bättre än med oss i Malaga, varefter Tim och jag fortsatte färden mot Landvetter.
20170724_105710Något av det jag tycker är knöligast och dessutom minst roligt att lägga pengarna på när man ska ut och flyga är parkering och uppenbarligen är jag inte ensam om att tycka så. Min käre fader mer eller mindre krävde nämligen att jag skulle ställa Pärlan på Bilparkeringen i Lillhult eftersom han och mamma blivit så trevligt bemötta där, servicen var utmärkt OCH (vilket gladde hans småländska hjärta oerhört) var superbilligt i jämförelse med att parkera på flygplatsen.

Eftersom jag på intet sätt ville gå emot min faders vilja och inte heller är rädd för att testa nya saker så fick det såklart bli Bilparkeringen i Lillhult där vi träffade fantastiska Sari som driver parkeringstjänsten tillsammans med sin man.20170724_131522Vi lämnade över nycklarna till Sari som därefter lastade in alla våra väskor i en minibuss och skjutsade oss direkt till ingången där hon även kommer stå och vänta på oss när vi kommer hem igen. Snacka om service och pappa hade rätt i att det var mycket prisvärt dessutom! Facebooksida hittar du HÄR.
20170724_140240Innan vi lyfte mot sol och värme hann vi med ett litet pittstop i loungen också.

På återhörande inom kort. Kram Å

Kommentera

Annons

Överraskande Nöjd på XXL

Igår blev jag så där överraskat varm i hjärtat och kände att det finns hopp för framtiden. Men låt mig ta det från början och samtidigt poängtera att detta inte är ett sponsrat inlägg utan bara en jäklig nöjd kund som vill uttrycka sin tacksamhet.

Det hela började med att jag fått tips om att köpa myggskydd eftersom jag är superallergisk mot myggor och varje litet bett jag får utvecklas till stora bölder om de exponeras för sol. Tipset var att det bästa och mest prisvärda myggskyddet fanns på XXL så därför styrde jag kosan dit i förrgår. Mycket riktigt hittade jag myggskyddet men även mycket annat som jag inte hade en aning om att jag behövde. 1 700 kr senare (myggskyddet kostade 350) åkte jag därifrån och konstaterade att ALL personal jag träffat där varit OERHÖRT trevliga och hjälpsamma utan att på något sätt bli efterhängsna trots att många utav dem bara nyligen passerat tonåren.

Igår upptäckte jag dock att Tim plockat med sig fel storlek på simfötterna han ska ha med på vår resa så därför blev det ytterligare en tur till XXL för att byta dem. Tyvärr visade det sig att Tims storlek var slut men som den kreative säljare Emil var löste han det snabbt efter ett samtal med sin semesterfirande chef så att vi ändå kunde packa ner ett komplett snorkelset (som dessutom var betydligt dyrare än det vi först köpt) utan extra kostnad igår inför dagens resa till Solkusten. DET är vad jag kallar kundservice!20170723_150333Även igår hittade jag massor av nödvändiga saker på väg ut, såsom ställets exklusivaste cykelpump som var sänkt från 600 till 350 och ett gäng koppel till Råttan…20170723_151318 Den glädje över sina arbeten och omtanke om kunden som inte bara Emil, Kristina och Mårten uppvisade tycker jag måste premieras och det är därför jag skriver detta inlägget idag. Sedan kanske Mårtens bärhjälp ut till bilen bidrog lite grann också.. 20170723_151517 Sonen nöjd med snorkelset som passar. Jag nöjd efter att hittat så många bra att ha grejer. Råttan nöjd med sina nya koppel. XXL, vi lär ses igen!20170723_153339 Kram Å

Kommentera (2)

Annons

Helrätt på många sätt – om man bortser från Solligan

God kväll Finaste Du! Nu är vi hemma i Växjö igen och vilken härlig dag vi har haft! Med tanke på att min älskade hemstad ofta ligger i botten på solligan kändes det som ett helrätt beslut att lägga alla måsten åt sidan och bara njuta av dagen, solen och värmen i hemmets lugna vrå.Något som […]

Read More

Annons

Tur med både Vädret och Vännerna

God morgon! Lite tidigt för en skål kanske (särskilt med tanke på gårdagens svar gällande de enorma mängder alkohol som konsumerats under veckan).. Oavsett kommer här en bilder från sista kvällen med gänget på Västkusten.  När veckan planerades var faktiskt både jag och mina nära vänner övertygade om att jag skulle hålla ut till MAX […]

Read More

För att få de senaste uppdateringarna