VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hjärnblödning och Modershjärta

..Fortsättning från gårdagens inlägg om dessa obegripliga, komplicerade och fantastiska TONÅRINGAR som kan driva oss till VANSINNE…

Efter att ha hittat den försvunne gudsonen, sträckt upp den nonchalante sonen och att med något för hög röst förklarat att både jag och bästisen (Willes mamma) kommer drabbas av hjärnblödningar om det tar mer än tjugoåttatusenfemhundraen gånger att få ETT SVAR på om regnkläderna är packade inför midsommar eller ej (jag illustrerade väldigt tydligt hur jag med tom blick och fradgan rinnande ur mungiporna stirrade upp i taket) förvisade jag 15-åringarna ifrån huset för en stund.

När de båda huliganerna återvände ett par timmar senare, stinkande av sumpvatten och abborre, överlyckliga över att ha fått flera napp men lyckats ”rädda alla abborrar utom en som svalt draget så djupt att tarmarna följde med när vi skulle lossa det så vi fick ta livet av den med en kniv”. Då smälte modershjärtat och plötsligt blev inget viktigare än att fixa nattamat till de bästa huliganerna jag vet…

God morgon förresten! Nu drar vi strax norrut och det är dags att väcka de båda storfiskarna. På återhörande. Kram Å20170621_23082820170621_23062620170621_230832

Kommentera (1)

Annons

Den försvunne (gud)Sonen

Alltså jag smäller av!! Jag menar HUR SVÅRT kan det vara..?
När jag själv var i sonens ålder reste jag helt på egen hand över Atlanten tillsammans med min lillebror, något som skulle vara fullständigt OTÄNKBART för Tim och min lika ”gamla” gudson Wille.

Men vi tar det från början.. och jag kanske bör tillägga att jag fått lov av gudsonen att dela med mig av dagens äventyr (han vågade förmodligen inte annat)..IMG_20170621_115546 I eftermiddags hade min bästis Mia (Williams mamma) pratat in ett långt meddelande om att det var MYCKET viktigt att jag kontrollerade att Wille hade TRE väskor med sig AV tåget, samma tre som han hade med sig PÅ tåget han hade hoppat på i farten eftersom han i vanlig ordning var sen och hade prioriterat helt andra saker än att göra sig redo för resan till Växjö.

Eftersom jag jobbar stenhårt på att INTE stressa så stod jag faktiskt på perrongen och väntade fem minuter innan tåget rullade in och när det något försenat släppte av resenärer i Växjö gick mitt huvud från höger till vänster likt en ugglas för att inte missa gudsonen och hinna räkna in väskorna innan tåget tuffade vidare mot Köpenhamn.

Men varken väskor eller gudson syntes till när alla hoppat av så med panik i rösten sprang jag ifatt konduktören som undrade vad som stod på. Jag förklarade andfått att jag saknade en blond 15-åring med tre väskor och hon tipsade om att det kanske kunde vara han som satt och sov i vagn 2. Jag fick tillåtelse att ta mig en titt och hittade mycket riktigt en sovande tonåring som jag bryskt skakade liv i bara för att upptäcka att det INTE var Wille. DEN stackars ungen lär få men för livet efter att en hysterisk tant skrämt livet ur honom..

Konduktören blåste i visselpipan och jag hann precis kasta mig av tåget, som strax tuffade vidare. Ensam stod jag kvar på en den tomma perrongen som ett levande frågetecken! Jag ringde som en besatt men fick inget svar och i mitt huvud spelades det upp scener där Wille blivit kidnappad, drogad och inom ett par timmar skulle befinna sig i Köpenhamn som var tågets slutstation.

När min desperation var som störst svarade han slutligen och för att göra en lång historia något kortare fick jag åka och hämta honom på nästa station eftersom det hade varit så knepigt att ta sig ur tåget med TRE väskor. Därför hade han släppt in de som skulle på först, eftersom dörren var lite trög, eftersom folk trängdes så mycket och eftersom han trodde att tåget skulle vänta på att HAN hoppat av. Jag instämmer med mamma Mias uttalande om att i 15-åringens värld är det enbart ”allt ljus på mig” som gäller!

Som ”straff” fick den förlorade gudsonen åka med och storhandla inför midsommar och sällan har jag haft med en så foglig tonåring att göra. 20170621_192411Slutet gott, allting gott, eller? Vi är tillsammans men jag ligger tre timmar efter med midsommarpackningen och nyss drog jag en lättnadens suck när de båda 15-åringarna bad att få cykla en runda istället för att ropa RAAA, RAAA, RAAA och WÄÄÄ, WÄÄÄ, WÄÄÄ till varandra trots att de står 10 cm ifrån varandra.

Imorgon väntar flera timmar tillsammans i bilen. Det kommer bli ytterligare en utmaning för tålamodet. Trevlig kväll!
Kram Å

Kommentera (4)

Annons

Videon från VIP kvällen på Specsavers

God kväll Finaste du! Hoppas att du som jag njuter av solnedgången och en ledig kväll.

Du kanske minns att jag för ett tag sedan gjorde ett jobb för Specsavers när butiken i Värnamo bjöd in till VIP kväll.20170504_184541Nu ligger videon från kvällen ute på Youtube och om du är nyfiken så hittar du den HÄR.

En trevlig kväll önskar jag dig! Själv önskar jag mig en tur på Harley Davidson motorcykeln jag hittade iVärnamo… 😉20170504_190810I samarbete med Specsavers

Kommentera

Annons

Skratta eller Gråta

God morgon, eller…? Ibland är det inte helt lätt att veta om man ska skratta eller gråta men jag har bestämt mig för att idag är en BRA dag så jag väljer att göra det förstnämnda.Kaninkokerskan fortsätter nämligen underminiera sig själv och igår kunde jag faktiskt inte låta bli att dra lite på smilbanden i […]

Read More

Annons

Älskade Unge – Konfirmationen

I lördags konfirmerades den Finaste och jag var såklart omåttligt stolt och glad för att han själv fattade beslutet om konfirmation. Dock är det väl något oklart om det var själva konfirmationen som sådan, hockeykompisarna i Växjö Lakers, presenterna eller konståkningstjejerna i konfirmationsgruppen som underlättade beslutet. Oavsett tycker jag att det var ett bra beslut och […]

Read More

För att få de senaste uppdateringarna