Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Naturnära höstiga med glamour 

Wow!

Har ni kikat in på elodie details nya kollektion? 

Varenda gång de släpper något nytt så är det sjukt fina saker, det finns nog inget bland deras kollektioner som inte tilltalar en!

Förra året var jag helt fäst vid Apple Of My eye som fortfarande är en hel dels favorit print, turkosa och rosa japanska körsbärsblom liksom. Och så kom gilded Grey skötväskorna som jag såklart äger! 

Och nu till hösten har de överträffat sig själva med mörka ,gammaldags  höstiga toner med en touch av guld och naturnära prints som löv och kvistar. 

Glamour möter skogsmulle. 

Jag har gått och blivit besatt av lite dystra toner som petrolblå och grått så denna kollektion passar mig utmärkt.

Bebisens garderob och vagn osv går just i de tonerna! Det är en riktig höstiga bebis med grå,blå,mint och höstiga färger.

Dessa är några favoriter som är på väg till bebisen.


Tänkte också tävla ut lite  nyheter till er;) håll utkik!  

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *