Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Blödningar hela dagen – vecka 38. 

Vaknade upp imorse sådär stel med foglossning och all det där helvetet på morgonen innan man är uppvärmd att kunna gå! Hatar det verkligen. 

Och blåsan töms såklart det första jag gör på morgonen, men denna morgon var inte sig lik varken någon annan graviditet.

 Det var slem och blod. Men ytterst liiiiite blod, typ som ett blodprov lite ränder osv. Fast vart kom det ifrån? 

Har aldrig haft blod förr eller ens denna gång . Var någon droppe blod i trosorna också. Jag avvaktade och jag är medveten om att slemproppen gått nu i några veckor men ja, den kan ju gå. Dock födde jag samma dag sist som den gick.

Nästa toabesök ,samma sak. Och nästa och nästa och nästa … Varenda gång jag kissar så är det blod på pappret. Jag har också varit helt förstörd och slö idag att jag knappt orkat ens ta och gå med mina ben.

Jag ringde förlossningen och hörde med dom och de tyckte att det var normalt. Dock har jag aldrig varit med om detta förr så detta är då något nytt för mig. Jätte läskigt

Ja och det fortsätter, det är dock inga stora mängder så jag avvaktar. Blir det mer så måste jag nog undersökas. Får se hur det artar sig imorgon. Märks hur det blir ondare och ondare nu. Frågan är hur jag skulle orkat med min kropp 20 dagar till om det hade varit vaginalt !?! Vilken skräck . Nu är det bara 12 dagar kvar. 

Ska försöka få sömn, vilket ör sjukt jobbigt nu mot slutet då det dunkar och värker och är obekvämt , har tusen kuddar här och var utan att lyckas haha. 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

3 reaktioner på ”Blödningar hela dagen – vecka 38. 

  1. Att det kommer blodstrimmor är ju när tappen öppnar/förintas. Så har alla mina 4 förlossningar börjat.
    Antingen några timmar innan eller några få dagar.
    Men om det startar, ska du föda vaginalt då eller blir det snitt ändå?
    lycka till oavsett!!

  2. Under min andra graviditet fick jag rätt kraftig blödning några ggr med tillhörande ryggont så jag trodde ju att förlossningen skulle dra igång, men tydligen är det rätt vanligt om man tex haft sex (vilket jag hade haft) pga slemhinnor osv är annorlunda än vanligt.

    Bara man ringer in och stämmer av så är det nog lugnt! Lycka till med kommande förlossning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *