Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Och så kom beskedet ..

Sådärja! Kl 10.30 ringde läkaren mig för att ha vårt möte per telefon.

Jag känner nu att det var ganska tur att jag inte åkte hela vägen dit.

Hon var supersnäll och förstående och inte alls som alla andra läkare som varit envisa och irriterande med deras snack om ”mognad av lungor ” som jag redan VET och jag vet också att 37 fulla veckor betyder att bebisen är färdig.

Hon hade tänkt snitta mig nu på måndag men innan hon ringde mig hade hon kollat med personen som är ansvarig för operationer och hen hade kollat alla alternativ som fanns och med alla andra sjukhus också . 

Allt är fullbokat, varenda dag är fullbokat. Hon hade tänkt gå med på mitt förslag men problemet ligger inte i att hon nekat mig ,det är tiderna. 

Jag bad om reserv, och det är sjukt många före mig som reserv. Jag förstår att hon inte kan trolla och jag kan ju inte göra mer än såhär. Så jag får helt enkelt vänta 13 dagar till min ordinarie tid. Det är inte hela världen men hade underlättat att vara på benen snabbt snart. Min sömn känns långt ifrån okej just nu pga smärtorna. 

Men 13 dagar brukar gå snabbt, speciellt när man har barn och då flyger dagarna förbi. Ska försöka inte fokusera på dagarna. 

Så nästa vecka är det inskrivning på Danderyd och då vet jag klockslaget så jag kan planera med barnen. Aldrig varit så oplanerat och spontant som nu. Och att ena har skolplikt gör det inte lättare. Dock sa fröken att de är helt okej att hon är ledig , men jag själv känner att skolan precis börjat och ledighet kanske inte är så bra just nu. Vi får se hur man löser allt. Allt beror på klockslaget osv. 

Sedan får ju någon lämna och hämta medans jag är på sjukhuset i minst två dagar. För regeln är två dagar minst. Jag hoppas allt går bra, senast blev det en vecka och det var för jag fick en infektion. 

Någon mer som ska snittas i september ?

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 reaktioner på ”Och så kom beskedet ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *